Terve Pere tähendab nii seda, et pereliikmete vaimne ja füüsiline tervis on hea, kui ka seda, et pere on kindel omaette tervik – sõltumata sellest, mitu inimest peres on.


Nüüd, kus esimene number koos, võivad toimetajad lubada, et mõlema väljaande parimad rubriigid jätkuvad ka uues ajakirjas, ning uusi ja põnevaid teemasid on tulnud juurdegi.


Tuntud teemarubriikidest jätkavad psühholoogia, liikumine, toitumine ja lõõgastus kui põhilised tugisambad, millele toetub terve eluviis. Tänases Terves Peres vaeb psühhiaater Andres Sild mõtlemise ja toitumise seoseid, liikumisrubriigis räägime aga väikelaste spordirõõmust.


Toitumisrubriigis uudistame, kuidas valmistada perele maitsev õhtusöök, kui eelarve on täpselt sada krooni, ning lõõgastuses, kuidas perega spaas nautimas käia.


Igas numbris anname nõu värskelt lapsevanemateks saanutele ning lahkame teemasid, mis puudutavad peresuhteid ning eaga seotud probleeme, rõõme ja muutusi. Teemasid käsitletakse nii konkreetsete perede kogemustena kui ka oma ala spetsialistide nõuannetena.


Igas ajakirjas hakkavad nõu andma ka arst ja jurist, samuti jagame muljeid toredatest sihtkohtadest, kuhu perega reisida.


Rubriiginimi “Mehe sõna” räägib enda eest – siin räägivad pereelust mehed. Kolumnist Helga aga teab, kuidas paistavad mitmesugused keerulised probleemid naisele nii, nagu ta söandab neist vaid peegli ees mõelda või lähimatele hingedele usaldada.


Hea lugeja, ilma Sinuta poleks meie ajakirjal mõtet. Seepärast palume Sul kaasa lüüa – kirjutada meile, mis pakub huvi, mis teeb muret ning kas on midagi, millele meiega koostööd tegevad psühholoogid, arstid, kasvatusteadlased ja juristid võiksid aidata Sul lahendusi leida.


Rõõmu koos Terve Perega!