Kergejõustik

100 MEETRI JOOKS

Võistlejad peavad hoidma kaenla all videokaamerat ja mikrolaineahju. Stardipaugu peale lastakse jooksjatest 10 meetrit tagapool lahti politseikoer.

110 MEETRI TÕKKEJOOKS

Toimub nagu 100 meetri jookski, kuid rajale paigutatakse autod, hekid, tarad, seinad jms.

MEESTE 4 x 100 MEETRI TEATEJOOKS

Jooks toimub tavaliste reeglite järgi, kuid teatepulgad asendatakse pealtvaatajailt ära rebitud käekottidega.

MARATON

Ohutu trass tuleb veel välja selgitada. Iga võistleja varustatakse teravaotsalise toki ja kotiga, kuhu pannakse rajalt üles korjatud praht. Arvestatakse nii kiirust kui ka kogutud prahi hulka.

MEESTE 50 KM KÄIMINE

See ala jäetakse ära, sest politsei ei suuda tagada ühegi Tallinna tänavail kõndija julgeolekut.

KETTAHEIDE ja ODAVISE

Eesmärgiks on leida mõni narkomaan, võtta talt tema tabletid ja heita need võimalikult kaugele (kettaheide) või röövida tema süstal ja see puruks visata (odavise). Igal osalejal on kolm katset, finaalipääsenuil veel kolm. Katse loetakse sooritatuks vaid siis, kui võistleja maruvihase narkomaani käest eluga pääseb.

VASARAHEIDE

Osavõtjad võivad valida vasaratüüpide (sepavasar, sõrgvasar jm.) vahel. Võidab see, kes tekitab kindlaks määratud aja jooksul pealtvaatajaile kõige rohkem kehavigastusi.

Triatlon

Võistleja eesmärgiks on joosta lähima ujula või veekeskuseni, varastada sealt jalgratas ja jõuda sellega finishisse enne, kui politsei ta vahistab.

Orienteerumine

Iga võistleja peab leidma Tallinnast ühe luksusauto, sinna sisse murdma, auto käima saama ja sellega tähelepanu äratamata mõnda Eesti-Vene piiripunkti sõitma. Võitjate väljaselgitamisel võetakse arvesse nii ärandatud auto marki ja väljalaskeaastat, turuväärtust, auto seisukorda üleandmise hetkel ning kogu operatsiooni läbiviimiseks kulunud aega.

Ujumine

Ujutakse Tallinna lahe naftarikkas vees, kusjuures võistleja ainsaks kaitseks saasta eest on ujumisprillid. Distantsi läbimise ajal tuleb päästa võimalikult palju naftareostuses kannatada saanud merelinde.

Laskmine

Võistlus toimub erinevates kategooriates: püstolid, püssid, kuulipildujad, tankirusikad jne. Tulistatakse erinevaid kahjulikke või hulkuvaid loomi, märklauad jagunevad suuruse järgi: “liikuv rott”, “liikuv kass”, liikuv koer” ja “liikuv pätt”. Linnugripiohu korral lisandub märklaud “lendav tuvi”.

Poks

Matshid toimuvad eranditult õhtusel või öisel ajal. Poksija lastakse ühte Kopli baari, kus ta peab esitama ühe varem ette valmistatud solvava fraasi. Kaalukategooriaid ei ole, samuti võib poksija vastu astuda kogu kõrtsiseltskond. Järgmisse ringi pääseb võistleja, kes suudab baarist omal jalal väljuda. Kui finaali pääseb neeger, viiakse viimane matsh läbi “The Bikers Clubis”.

Tõstmine

Osalejate ülesandeks on pääseda märkamatult mõnele pooleliolevale ehitusobjektile, tõsta sealt ära võimalikult suur hulk ehitusmaterjali ja sellega õnnelikult Kadaka turule jõuda. Arvesse võetakse nii äratõstetud materjali kaalu kui väärtust.

Eriti moodne viievõistlus

Peetakse Viru Keskuses. Iga võistleja saab enne starti suletud ümbriku, kus kirjas viis kauplust. Igast kauplusest tuleb varastada vähemalt üks asi. Turvameestele vahelejäänud võistleja diskvalifitseeritakse. Üksteiselt varastamine on rangelt keelatud.

Rattasõit

Võistlejad peavad sõitma Miidurannast Laagrisse läbi kesklinna, rikkumata ühtki liikluseeskirja. Mati Songissepa väitel on see täiesti võimalik, kuigi ta ei osanud Kranaadile öelda, kuidas. Hukkunud ratturite matusekulud kompenseeritakse.

Kranaadi sporditoimetus