Avaldame teate muutmata kujul:

„Oscar pretendeerib õigustatult öise Tallinna kõige prestiižikama koha nimele, pakkudes oma külastajatele kvaliteetseid kalleid jooke, luksuslikku interjööri, lõõgastavat atmosfääri, meeldivat seltskonda, mis tagab range luks klassi ööklubi ja nägude kontrolli ja muidugi kõige lemmikuima, moodsa muusika, peaasjalikult stiili- kommertskaos. 

Uus ööklubi on eelkõige orienteeritud intellektuaalsele publikule, kes omab peent maitset ja kes soovib rahulikuks puhkuseks midagi enamat õhtusöögist restoranis ja kokteilist baarileti taga. Oskar kogub oma seinte vahele tuntud poliitikuid, kultuuritegelasi, muusikuid, väljapaistvaid sportlasi ja paljusid teisi moe ja ilu järgijaid.

Suureks plussiks uuel kohal on istekohtade olemasolu, aga samuti võimalus väärikalt vastu võtta mitte ainult eesti- ja vene keelt kõnelevaid külalisi vaid ka välismaalasi.                                         

Oscar on jaotatud 2 sektoriks, mis erinevad üksteisest disaini ja kostuva muusika poolest. Klubi kõige õdusamaks kohaks saab muidugi kinnine VIP saal veel kõrgema teenindustasemega ja omaette kvalifitseeritud valvuriga.               

Sõltumata valitud sektorist, pakutakse kõikidele külalistele terve luks-klassi teenindamise korrus eraldi väljapääsuga, garderoobiga ja linnas ainukese kohandatud avatud terrassiga, aga samuti  on haarav show programm, elav muusika ja külalised välismaalt, kes pole esindatud klubi peamisel tantsupõrandal.

Veel üheks eraldi Oscari iseärasuseks on see, et klubisse saab ainult kui muretseda kutsekaart maksumusega 1000 eek-i. Kutsekaart annab õiguse mitte ainult sisenemisele sellesse paradiisinurgakesse maa peal, aga sisaldab ka absoluutselt tasuta baari jookide ja söökidega. Uus klubi asub VIP-korrusel, mis on läbi teinud kontseptuaalse restyling´u ühest kuulsamast ja parimast klubist versioonil „Star fm" ja „Power hit radio" viimase 5 aasta jooksul - Terraariumist. Põrand, mida austasid oma tähelepanuga meie estraadilegendid ja maailmatähed.                

Oskar`i peamiseks kontseptsiooniks oli klubi loomine, mis suudab vastata kõige kõrgematele tehnilistele nõudmistele ja rahuldada vääriliste klientide kõik nõudmised."

Vaata ka: Terrarium