Olen saiti lugenud kuu aega ja pilt sellest, mis toimub Eesti lõbumajades on nüüd hoopis teine (ega ma enne neist suurt teadnudki).
Palju meil lõbumaju on? Ikka kümneid ja kümneid. Paljud neist küll tavalised korterid, kus paar-kolm tüdrukut tööl. Voodifoorumist saad nende aadressid, paljude tüdrukute telefoninumbrid ja täpse kirjelduse, kuidas Olga või Maša seda asja teevad, millega nad nõus on ja mida nendega suheldes tuleks silmas pidada.

Ma ei tea, kas politseil nii hästi süstematiseeritud lõbumajafaile ongi. Võibolla nüüd, kus voodifoorum mõned kuud netis rippunud, juba on. Aga kui uusi igapäevaseid sissekandeid sirvida, ei paista avalikustamine lõbumajade töökorraldust kuidagi häirivat. Ja ma ei tea, kui paljud prostituudid ise foorumit sirvivad, sest foorumis võetakse nad üksipulgi ja kehaositi läbi, aga see ei paista nende käitumist muutvat. Kes oli pesemata, on pesemata edasi, kel pole arstitõendit ette näidata, ei vaevu seda ka võtma. Võibolla ajapikku foorum siiski tõstab lõbumajade kvaliteeti ja nõrgemad tegijad peavad saama paremaks või surema välja. Kapitalismuse värk ja vabaturg.

Bordellifännide vennalikud soovitused

Lõbumajad on voodifoorumis löödud kolme lehte: lõbusad majad (ehk suuremad asutused), üksiküritajad ja massažisalongid. Massööride hulgas on neid, kes ainult masseerivad, mudivad su keha kasvõi oma suurte tissidega - aga seksist keelduvad.

On neid, kes aitavad sul käsitöölisena vaevast lahti saada ja on ka massööre, kes seksist ei keeldu. Ehk kontrollitakse massaažisalonge politsei poolt, sest näiteks üks massöör, kes oli nõus lisatasu eest kõike tegema, lasti töölt lahti.
Kui saaks tõmmata Tallinna kaardile jooned lõbutüdrukute ja klientide vahel, saaksime ilmselt väga tiheda niidistiku ja lõbumajakülastajad avastaksid üllatusega, milliste tuttavate või tuntud inimestega nad naisi on jaganud. Kas olete mõelnud, et teie lapsed sõidavad iga päev linnatranspordis koos paljude prostituutide ja prostituutide klientidega?
Kui Paul-Eerik Rummo kirjutas, et "turul me oleme vennad ja õed", siis pärast kuuajalist voodifoorumis püherdamist tahaks öelda, et eriti lähedased vennad ja õed oleme me seksiturul. Prostituut on lähedane kui pihiisa või günekoloog ja pihiemadena nad tihti töötavad ka, nagu otsesed allikad pajatavad.

Vennalik on ka foorumi juttude soe toon. Seda ilmselt tänu administraatorile, kes esineb Vogoni nime all ja moderaatorile varjunimega Perdonato ehk Perdunn (teda kirjeldaval ikoonil on nina asemel peenis ja Perdunni kirjade lõpulause või tagline on "kõike panna pole võimalik, aga selle poole tuleb püüelda", lustlik härrasmees).
Adminnid-moderaatorid  roogivad postitatud tekstidest välja solvangud ja rämeduse ning foorum jätab kultuurse ja väljapeetud üldmulje - ehkki peenetundelistele on siin kindlasti räiget sõnakasutust ja kirjeldusi. Aga issand hoia, anatoomiaõpikus ja pereõpetuses käsitletakse sarnaseid kehaosi ja teemasid. Miks peaks üks ladinakeelne sõna olema etteantult ilusam, süütum ja parem kui selle maalähedane ja mahlakas argikeelne vaste?


Mida ma foorumist ei leia, on prostituutide endi vaatepunkt. Kuidas nemad kirjeldaksid kliente, millised on nende mured ja rõõmud. See oleks huvitav.

Kas jutt prostituutide rõhutusest on müüt? Ehk on nende hulgas palju elurõõmsaid inimesi, kes võtavad oma tööd samasuguse kirega, kui seksifanaatikutest mehed oma hobi. Tundub, et on, sest palju loetakse peale kiidusõne sellele või tollele lõbutüdrukule, kes läheb ilma kunstlike libestusaineteta nii märjaks, et kuivatamiseks tuleb võtta viis-kuus paberkäterätti.

Naistest lobisejaid on vähem. Päris palju võtab sõna keegi Sugarcat (tagline: "minna panema või panna minema"), kel näikse olevat palju kogemusi (päris kindel ma pole, sest tema jutud kipuvad jääma üldsõnaliseks retoorikaks) ja kes ei keelduvat seksi eest ka raha vastu võtmast, aga ilmselgelt ei pea ta ennast prostituudiks ega tööta lõbumajas.

Sugarcati positsioonilt võiks muidugi vastata, et kas siis truud abielumehed ei anna oma naistele raha ja kas nad ole oma naistega vahekorras ja mõnikord võivad need tegevused olla ajaliselt lähestikku. Et mis seal siis niiväga vahet on. Abielunaised oleksid siis kui kurtisaanid, kes on suutnud endale saada rikkama või vaesema püsikliendi.
Ühte asja ei leia veel. Kui ma voodifoorumi lingi saatsin oma naisele, ütles ta, et eks ta ole, aga miks ei ole selliseid saite naistele? Väga seksistlik ja meesšovinistlik. Võibolla on asi selles, et Eesti on väike. Pariisist leiab ju meesprostituute naistele küll ja küll (olen ise ühe eesti poisiga, kes nii end Pariisis elatas, juttu puhunud).


Blacklisti all on jaotused libamehed ja libanaised, mis peaksid informeerima haigusekandjatest. Huvitav lugu, libameeste lahtris räägitakse vaid üldsõnalist juttu, et tuleks arsti juures käia, aga pole ühtki mehenime. Kas see on meeste solidaarsus, et teiste meeste peale ei kituta?

Mõni soovitab käia arstikontrollis kord aastas, teine kord kvartalis ja kolmas leiab, et oleks kokkuhoidlik käia doonoriks, sest seal tehakse sulle ju aidsitest ka ära.

Mis paneb mõtlema, et kui palju Eestis vereülekannete käigus pumbatakse inimeste sisse verd prostituutidelt, kes just sellist moodust tervisekontrolliks kasutavad. Muidugi, kui see nii on - kah mul asi, ega prostituudi veri pole sinisem või rohelisem kui vanatüdruku oma.
Kui lööte aga lahti libanaiste lahtri, siis ennäe, siin on materjali kümneid kordi rohkem, on konkreetseid telefoninumbreid ja hoiatusi - ärge talle helistage, tal on aids.

Eri arvamustele jäädakse, kas anaalne vahekord on turvalisem või haiguse edasiandmise poolest ohtlikum. Tjah, eks sõltu see muidugi asjaoludest, aga peen veresoonestik on mõlemas kohas ja väikese verejooksu võimalus on pigem seotud tegutsemisaktiivsuse ja anatoomiliste iseärasustega.
Alajaotus "nimekiri lindudest, kellelt on oht saada suguhaigust" läheb juba väga konkreetseks, tuues ära ridamisi konkreetseid inimesi nagu Angela Tartust või Riina Mustamäelt. Ma küll ei tea, mitu Angelat elab Tartus või mitu Riinat Mustamäel ja kas neist keegi soovib nüüd mind või foorumit laimamise pärast hageda.
Kuulutuste all on muidugi rubriigid "naised otsivad" ja "mehed otsivad". Ja ma ei oska hinnata, kui tihti nad leiavad. Mulle tundub, et Eesti on nii väike, et varsti peaks neil üksteisest ju selge pilt olema. Nagu eesti kunstnikel eesti kunstnikest või kirjanikel kirjanikest. Isegi kui see seltskond on tuhandepäine.

Abikaasa seadis mehele lõksu

Võtame ühe otsimisloo. Minakese nimeline Tartu piiga otsib kahte meest kaaslaseks sauna ja loodab, et teda algul hellitatakse ja hiljem toetatakse materiaalselt. Ta saab palju vastuseid ja mingil hetkel palub, et rohkem ei kontakteerutaks.

Pseudonüümi Poison kasutaja (tagline "tõeliselt pühendunud naisele pole kunagi võimalik öelda EI") arvab, et Minake võib olla naine, kes kahtlustab oma meest ja on pannud üles lõksu - sest Minake palub saunasoovijatel ka pildi saata. Oletan, et vaene Poison on oma naisega kipu jäänud.

Perdonaato, Pelveteen ja Martin aga tunnnistavad, et lendasid kohe Minakese kutse peale ennast välja pakkuma, aga nad saadeti kõik pikalt. Intriig jääb üles.

Otsivad ka homod, biseksuaalid, lesbid, aga puhtaid homosid ei kohanud ma siin peale ühe vanema härrasmehe. Tundub, et homodel on mingid muud suhtlusfoorumid ja võibolla tahavad nad üldse kohtuda näost näkku Nightmanis või Angelis, eriti need, kes kiirelt suhteid uuendavad.

Küll aga vaagivad oma homoseksuaalseid kalduvusi ja ahvatlusi heteroseksuaalsed mehed, kes tavapärastestele vahekordadele vaheldust otsivad. Miks muidu otsib heteroseksuaal inimest, kes prooviks tema peal naiste vibraatorit.
Üldiselt tunduvad kirjakesed ja kirjeldused olevat adekvaatsed, aga kui mulle kirjeldatakse vahekorda, kus naisterahval on kummaski alumises mulgus sees kaks meest, siis tuleb minu kujutlusvõimele piir ette. Mismoodi see gümnastika siis välja näeb? Nad peavad tublid riistvõimlejad olema.

Unistus ideaalsest bordellist

Arvamusubriigis arutletakse uue luksusliku litsimaja püstipaneku üle ja see on teema, mida paljud mehed on kaua südames soojendanud. Täiuslik litsimaja! See on ju maapealne paradiis!

Kirjutajad lähevad põlema. Don Pohhuliani (tagline "I spit when I talk, I fuck anything that walks") pakub oma juristiabi dokumentide vormistamisel.

Keegi manitseb, et Eesti Vabariigi seadustega vastuollu ei satutaks. Aga teine mees kõrvalt lohutab, prostitutsiooni vahendamine on meil tõesti keelatud, aga enesemüümine mitte ja maja saab vormistada täiesti seaduslikesse raamidesse.

Üks mees väidab, et tema sõpradel on just selleks otstarbeks ehitatud luksuslik häärber juba püsti, aga praegu funktsioneerib teisiti ja ootab prostitutsiooni legaliseerimist.
On ka kirjakast who is who, kus foorumikasutajad ennast otsesõnu kirjeldavad.
Esimene sealses nimekirjas on Naisehakatis, 20 aastat vana ja kõigest kaks aastat seksiga tegelenud, aga nüüd erakordselt pühendunud, juures üks imemispilt.
Ennast kirjeldab ka Vogon, ehk foorumi keskkonda korraldav ja administreeriv persoon, hm, kogu mahtu vaadates tundub see suur töö olevat. Ilmselt on tegemist pühendunud inimesega. Endast räägib Vogon: "33, loomult absoluutne monogaam... kuid, mul lihtsalt ei vea naistega ja seetõttu on vist 200 piir ületatud. Pigem murran, kui et maksan, pohmellispäi lööb "räpane mina" siiski välja ja juhtub igasugu asju... Olles püsisuhtes, aitab võõras naine meelde tuletada, et ikkagi kui hea on oma naine..."
On ju inimlik ja hell jutt.
Järgmisena räägib endale varjunimeks Baloun valinu: ""Korralik ja ontlik pereisa", vanust 35.
”Järjega arvatavalt nii saja taga. Teen nii raha eest kui "Tasuta", sest ainus vahe on ju see, et "Tasuta" läheb hulka kallimaks, ei mõtle siinjuures oma naist.
Kuna käin tööasjus suht tihti Venes, siis praegusel hetkel põhiline tööpõld seal, jätkub keda künda! Aga juhtub ka kodumaal. Paar aastat tagasi teadsin Tallinna maju suht hästi ja tundsin ka personali. Tänaseks neist kahjuks enamik kinni. Absoluutsed lemmikud olid Hälli ja Leesika.
Igatahes Jõudu Tööle, meie tööpõld on lõputu!"
Kuidas tutvustab aga ennast Don Pohhuliani, minu lemmik foorumist? Miks ta meeldib? Tegemist on galantse inimese ja sündinud suhtekorraldajaga, abistava ja siiraga, aga nagu näete ei välista see vabameelset seksuaalelu. Don: "Vanus 29, viimased neli aastat Tallinnas, enne seda erinevad paiknemised. Esimene kord 17 aastaselt vanemate puukuuris, puuderaiumise paku peal, oma küla kõige lõdvema püksikummiga tibi. Peale seda sai erinevate nägude üle ka arvet peetud, aga nüüdseks on arvestus sassis.

Olen pigem tagasihoidlik, aga juurde ka luuletama ei hakka - erinevaid naisi on olnud kindlasti üle 30 + raha eest üksiküritajad, korterid ja majad (no ikka ohtralt).
Kuidagi on välja kujunenud, et partnerid kipuvad mu'st vanemad olema, nii 36-42a, ei tea, kas Oidipuse kompleks!"

Ja vahelduseks üks erineva sättumusega kasutaja Hups iseendast: "45, mees päälinnast, gay. Ei suitseta, joob vähe, ei narkootikumidele, meeldib seks endast noorematega, otsib püsipartnerit, kogub marke, maja mudeleid, loeb palju ulmet ja fantastikat, kasutab seksi juures ka kummikuid."
Nagu näete - inimeste hääletoon on rahulik, sõnavalik ontlik. Avatud ja taskaalus inimesed, kultuursed, suhtlemisaltid. Võitlevate moralistidega võrreldes lausa tolerantsietalonid.


Abivahendite peatükist leidsin kellegi Atsi, kes toob maale India päritolu nokutõstjaid ja tugevdajaid venegra ja kamagra. Olla müünud neid mitmeid tuhandeid.

Samas kõrval on Ornitoloogi pikk ja põhjalik aruanne, kus, kuidas ja mitu korda ta pärast Atsi kamagra annustamist mehetegusid tegi. Ornitoloog kurdab aga tabletist tulnud peavalu, pooled kepid toimusid hambad ristis läbi ränga valu. Kuid tema üks kirjeldus kurkuneelamisest erutab Don Pohhulianit nii, et Don palub end mitte pikalt piinata - mis on selle neelaja telefoninumber? Numbri Don saab.
Samamoodi kui kirjutajaid erutab unistus ideaalse litsimaja ülesehitamisest, käivatab kiire kirjavahetuse ka süütu plaan organiseerida grupikas. Mis viib mu mõtted sellele, kui tähtis on kujutlus ja fantaasia isegi proffide maailmas.
Aga okei, foorumis tõstab grupika orgunnimise idee üles Hardi, seejärel jagab oma isalikke õpetusi moderaator Perdunn. Neist väike näide: "Jagan kogemusi, et mis siis see grupikas üldsa on! Vähemasti nii, nagu minu pundis asi toimub. See ei ole mingi maha ja taha värk. Eelnevalt saavad kokku inimesed, kes teavad kindlalt, kuhu nad lähevad ja mida tegema hakkavad. See on kõige alus. Selleks, et esimesi pingeid maha võtta, minnakse pinnale ja nats vesteldakse, vaadatakse üksteist, kombatakse isiksust.

Väikesed napsid, vestlused. Seejärel, et panna asi kohe paika ja peletada ebamugavus ja kartus alastuse ees, minnakse kõigepealt sauna, lavale. Eeskätt naised veidi häbenevad. Pärast seda, saunakest, minnakse mitte seksima kohe, vaid veel eesruumi napsu võtma ja mänge mängima. Seejärel jälle sauna ja siis juba algab asja esimene vaatus-igaüks kepib kellega ja kus tahab. Mingeid tabusid pole. Kaka-pissimängud ja pedesuhteid olla ei tohi ja ei saagi olla! Põhiline on see, et keegi ei klammerduks mingi naise külge, vaid laseks ka sõbral üheaegselt tibi panna, kui ise paned.

Nii, seejärel jälle väiksed napsud ja siis näiteks meil on nii, et hakkame alasti tantsima, igast mänge mängima jne. Kes mida välja mõtleb…

Ja ikka kellel jälle isu, see paneb ja paneb ja paneb. Olen tähele pannud, et kui naine saab n.ö psüühiliselt vabaks, on nad lausa hullud kepi järele ja teevad grupikates sellist tsirkust.Tuleb ainult luua soe ja usaldusväärne seltskond!!!! See ongi edu aluseks!

Lugupidamisega Perdonato."
Võibolla on asi Perdonato maalitud pildikeses, aga järgeb kirjade laviin. Mehi, kes tulla tahaks, on palju. Ja korraga, veider küll selliste meeste puhul, selgub, et kuskilt pole võtta naisi.

Arutletakse, kas peaks võtma tasulisi naisi ja kas see mitte liiga kalliks ei lähe, sest saunaüür tuleb ju ka veel maksta. On siiski ka mõned naised, kes foorumis asja vastu huvi üles näitavad.

Aga, uskuge või mitte, tulised tahtjad teevad rehkendusi kuu aega, ja kuskil pole märki, et grupikas toimus. On asi selles, et grupikas saab tekkida pigem spontaanselt? Või on siiski lihtsam rääkida ja unistada kui tegutseda?

Võõrandunud seksijad

Voodifoorum meenutab mulle jutustiililt üht ingliskeelset tsiklimeeste jututuba, mida vanasti vahel sirvisin. Pühendunud idealistid ei tunne vajadust sõimelda.

Kummaline, aga need enesekesksed seksijahtijad tunduvad justkui taoistlikud pühamehed. Võibolla on asi võõrandumises, nad vaatavad seksivat iseennast tihti justkui kõrvalt.