- Sotsiaaldemokraatliku erakonna juht Jüri Pihl annab aru erakonna pidevatest suunamuutustest
Tänase Värske Ekspressi avakülaline on Sotsiaaldemokraatliku erakonna juht Jüri Pihl, kes annab aru erakonna sagedastest suunamuutustest. Kas sotsidest saab järgmine Rahvaliit, kel tuleb valimiskünnise ületamiseks astuda meeleheitlikke samme?

-  Eesti Ekspressi tegevtoimetaja Tarmo Vahter tunneb muret uuriva akirjanduse tuleviku pärast Eesti juhtivad ajalehed avaldasid täna ühe trükimustast puutumata lehe, et protestida uue seaduseelnõu vastu, mis piirab sõnavabadust ja kaotab allikakaitse. Mis juhtub vastava seadusemuudatuse jõustumisel Eesti uuriva ajakirjandusega?

- Kulturismi edendaja Arnold Tokko hoiatab steroidide kahjulikkuse eest. Tänases Eesti Ekspressis räägib hobikulturist Tiit sellest, kuidas steroidide kasutamine hävitas tema tervise ja tekitas kehale õõvastavaid mädapaiseid. Eesti Kulturismi ja Fitnessi liidu president Arnold Tokko on stuudios, et selgitada dopingu abil musklite kasvatamisega seonduvaid ohte.

- Näitleja ja laulja Marko Matvere räägib oma plaanist reisida ümber maailma Mihkel Raua viimane külaline tänases Värskes Ekspressis on näitleja ja laulja Marko Matvere, kes suundub peagi poolteist aastat kestvale ümbermaailmareisile. Rännumees on stuudios, et rääkida oma ootustest ja hirmudest seoses eesseisva maailmavallutusega.