Tuntud nägu ja tuntud hääl 

  • Tiit Sukk (32) on peale teatriskäija tuttav ka filmipublikule ja televiisorivaatajale. Ja seda nii oma näo kui häälega.
  • Sukk on filmides mänginud kolme politseinikku – Peeter Simmi töös “Head käed”, Kristjan-Jaak Nuudi ja Mart Arjukese diplomitöös “Duell”, Vene teleseriaalis “Must veri”. Üks täiesti Hollywoodi klassist näitlejatöö on Sukal suhtlemispelgliku lasnamäelasena Margit Keerdo lühifilmis “Naaber”, kus ta ei jää põrmugi alla Philip Seymour Hoffmanile, kelle meistriklassi kuuluvad “Happiness”, “Magnoolia”, “­Capote”. Tema ürgloomulik koomikutalent ja muretu ümberkehastumisvõime vapustas Jaak Kilmi “Kohtumises tundmatuga” – Mati Tilba poosid, intonatsioonid, žestid olid niivõrd “paigas”.
  • Lisaks veel hääleandmised Arnoldile, Lennartile ja Mardile seriaalis “Pehmed ja karvased” ning loendamatud väga profid pealelugemised täispikkadele animafilmidele alustades “Shrekist”, lõpetades “Lottega”.
  • Ants Lauteri preemia asutati 19. veebruaril 1974. aastal. Auhind antakse kuni kümme aastat teatritööd teinud noorele näitlejale või lavastajale. Auhinna määramisel peetakse silmas näitleja või lavastaja erialast arengut. Esimesed Lauteri preemia laureaadid olid 1975. aastal Raivo Trass ja Jaan Tooming. Viimastel aastatel on Lauteri näitlejapreemia saanud Taavi Eelmaa, Liina Vahtrik, Hilje Murel, Gert Raudsep, Riho Kütsar, Mait Malmsten, Andres Raag, Katariina Lauk jpt. Lavastajatest Ingomar Vihmar, Tiit Ojasoo, Hendrik Toompere juunior, Ain Prosa jt.