Tasavägine mäng. Äkki tormavad platsile kevadtuules ****ide lehvides kaks alasti Jalgpallihaigla liiget Joss (20) ja Senaator (36). Justkui kõigele avatud uue ajastu kuulutajad kihutavad mehed, käed laiali, rohelisel platsil siia-sinna, embavad mõlema meeskonna mängijaid, isegi hüppavad neile vallatult selga. Nii nagu suurtes jalgpalliriikides on kombeks sisse õnnistada uusi staadione.

“Ma ei jooksnud alasti platsile publiku pärast,” kommenteerib Joss hiljem oma jooksu, “see oli väga isiklikku laadi tegu. Lubasin kunagi ühele inimesele, õigemini vedasime kihla, et jooksen mängu ajal alasti Lilleküla staadionile. Kõik.” Mille peale kihla vedasite? “Aususe peale.”

“Eesti koondise ja meistrivõistluste mängude ajal ei saaks ma paljalt väljakule minna, sest siis antaks mulle staadionikeeld,” räägib Senaator. “Mõtlesime kunagi palgata palja prostituudi platsile kimama, aga tundus, et see pole ikka see. Vaatasime Jossiga, et turvameeste pealik läks korraks ära ja siis … Me tegime ajalugu!” P>FC Flora ja Jalgpallihaigla vaheline mäng toimus sellepärast, et staadioni vana muru vahetatakse uue vastu. Tegemist oli hüvastijäturiitusega, kus lehvitati sõbrale, kelle rinnal võideti muuhulgas suurt Venemaad.