Kui jagataks "Kuldvaarikaid" halvimale Eesti suvesaatele, siis Kanal 2st jooksvad "Anu ja Carola nädal aega ilma" ja "Üks Teist" oleksid sellele kindlad nominendid. Saagimi ja Carola "Mul on keppi vaja" Madise poolt raisatud eetriaeg kujutab endast ebaõnnestunud sotsiaaleksperimenti, kus kaks selebriiti lunivad inimestelt nänni ja kaastunnet.

"Üks Teist"? No Comments

2. Suusablogi pidamine

Kui ühe blogi avaküljel esineb sõna "suusk" erinevates variantides 24-l korral, kas siis on tegemist spordiblogiga või suusablogiga?

3. Meie Mehe kontserttuuri külastamine

Ei, probleem pole (seekord) mitte Eesti tuntuima süldibändi Meie Mees muusikas, vaid odavas viisis, kuidas kergemeelsetelt raha lüpstakse. Meie Mees läks ju laiali! Ja nüüd tuleb uuesti kokku? Ainult kümneks päevaks? Nojah, selge...pärast tuuri saab uuesti lahku minna ja järgmisel suvel uuesti kokku tulla jne. Täissaalid ja publikumenu garanteeritud!

4. Ülerahvastatud randades peesitamine

Kui sobitada kokku massid, soe päikesepaisteline ilm, rannaliiv, õlu ja merevesi, muutuvad inimesed metsloomadeks. Trambitakse üksteise kõhtude otsas, situtakse liivaluitele, ülbitsetakse müüjatega jne.

5. 70-kroonise õlle joomine Tallinna Raekojaplatsil (või teistel raekojaplatsidel)

Ekspress.ee testijate tiim tegi kindlaks, et 70-kroonine õlu ei maitse paremini kui 40-kroonine. Pole mõtet ennast petta.

6.-7.

Osturallidel osalemine

Rabelemine allahinnatud rösteri pärast on inimväärikust solvav tegevus.

Kaklemine Vabadussamba üle

Kaua võib? Reformi- ja Keskerakonna omavahelisest kemplusest on kõrini. Selliste asjade pealt ei tohiks poliitprofiiti lõigata.

8.  Kulka ja näitlejate-kirjanike kirumine

Norimine ja ilkumine selle üle, et näitlejad Kultuurkapitali kulul reisil käivad, on madal, olgu need siis puhkusreisid või tõepoolest kultuurireisid.  Riigiametnikud käivad aastas riigi kulul mitmetel "konverentsidel" ja "koolitustel", mille kasutegur on enamasti kas olematu või tavainimese jaoks hoomamatu. Antud üritusi iseloomustavad üldjuhul ka nende raames korraldatavad uhked banketid.

Ekspress.ee-l ei ole kahju, et Guido Kangur käib oma naisega Prantsusmaal või et Peeter Sauter saab KulKalt uue arvuti ostuks raha.

9.-10.

Tööl käimine

Tööd saab teha ka muudmoodi kui kabinetivaikuses tagumiktunde sooritades.

Kudumine

No tehke suvel ikka midagi muud, küll talvel jõuab kududa.