Jelenat (17) hakkas juba 12aastasena kupeldama tema enda lihane ema. Usutlus valmis Eesti prostituutide uuringu käigus, mille tulemused avaldati äsja raamatus "Vaikijate hääled 2".

Vabakutseline tõlkija Rita Valdna süüdistab Hansapanka julmas äris: * Pank andis reegleid rikkudes miljon krooni laenu firmale, mis ei suutnud seda algusest peale tagasi maksta. * Täna ei nõua pank raha firma omanikult, vaid tema endiselt abikaasalt. Naise kodumaja on arestitud ja ootab sundmüüki.

Ekspress proovis populaarse pildimoondamismootori yearbookyourself.com abil, kuidas valitsusliikmed ammumöödunud aegadel välja näeksid.

Õudne on see naiste viha... ehk tipp10 naiste kättemaksu lugu meestele perekool.ee-s.

FHMi kaanetüdruk Aveli Abel (20) räägib oma päevast ja vaadetest elule.

Peresiseste pedofiiliajuhtumite arv kasvab. Ühes väikeses maakonnas saadeti tänavu kohtusse koguni kuus sellist kriminaalasja.

Ligi kaks aastakümmet hukkamist oodanud Tauno Waidla räägib Ekspressile antud intervjuus avameelselt oma elust.

12 aastat seoses oma mehe kuritegudega trellide taga istunud Pille elab nüüd Soomes. Intervjuus Tiina Jõgedale räägib naine jubedast minevikust, elust välismaal ja unistustest.

Kolmeaastase eesti juurtega Marten Kudlise traagiline hukkumine USAs vallandas illegaalidevastase vihalaine ja võib tõusta isegi presidendiväitluse teemaks.

 

Üks purunenud perekond, üks umbejooksnud uurimine, üks läbipõlenud uurija, üks distsiplinaarkaristus... ja üks kohkunud plikatirts. Kui kaugele saab minna pedofiiliasüüdistuse esitamisega?

Ekspress.ee seekordses edetabelis valisid viis veebitoimetuse liiget 15 kõige vahvamat ja eripärasemat Eesti poisslapse ning tütarlapse nime.

Pank pani haamri alla abielupaari kodu, kes lubas teha väikelinnast turismiparadiisi. Lennuvälja ja tenniseväljaku arendamise asemel on neil nüüd kaelas maksevõlad ja kohtutäiturid.

Ülemaailme rahanduskriis ja Eesti majanduse jahtumine on kaasa toonud allakäigu ka edukate ärimeeste klubi-, baari- ja voodikaaslaste majanduses. Kokkuvõtlikult tuntakse seda beibemulli lõhkemisena, mille ohvriks langenuid tuntakse beibede, satelliitbeibede või grillkanade nime all.

Priit Hõbemägi: "2006. aasta sügisel istusin põksuva südamega sadama­ - lähedase Norde Centrumi Hesburgeri söökla lauas. Lühikeste juustega noormees, näol arm, ulatas mulle valge ümbriku. Selles olid koopiad KGB agendikaartidest."

Põhjendamatu huvi võõraste saladokumentide vastu hävitas noore diplomaadi karjääri välisministeeriumis.

18aastane neiu N., kes käis Oru nelikmõrva eelõhtul praeguseks tapetud perekonnal külas ja kel paluti ööseks jääda, sai korterist napilt tulema. Kui ta poleks läinud, ei pruugiks tedagi elavate kirjas olla. Raport kohapealt Raul Rannelt ja Janar Filippovilt.

Kolme lapse ema Mirjam (40) räägib oma jahmatustest uue autoliisingu hankimisel.

Ekspress esitleb klassikalist näidet kinnisvaraärist Eesti moodi. Hiilgavat tulu tõotanud kortermajade ehitamise kava muutus pankroti­menetluseks ja politsei kriminaal­uurimiseks. Oma loo räägib ärimees Ilmar.

EESTI EKSPRESS ESITLEB: Kes premeerisid ennast tubli töö eest eelmisel aastal kõige suuremate dividendidega? Ekspressi traditsiooniline edetabel põhineb Eesti firmade 2006. majandusaasta avalikel aruannetel. Nimed seadis järjekorda Margus Järv. Teda aitasid kommentaaride kirjutamisel Tiina Jõgeda, Heidit Kaio, Jüri Muttika, Toivo Tänavsuu, Tarmo Vahter ja Sulev Vedler. NB! Kuna jõukus on Eestis kõvasti kasvanud, siis alla 3 miljoni krooniste dividendidega sel aastal tabelisse ei pääsenud!

Esimest korda tänapäeva Eesti ajaloos tunnistas kohus üksteise järel maksejõuetuks firma, tolle uhke elustiiliga silma paistnud peremehe ja lõpuks ka tema abikaasa.