Klubi Tapper juhataja Ahto-Lembit Lehtmets, mis klubi on Tapper?

Tapper saab olema parimate traditsioonide järgi ehitatud rokiklubi, mis on tinglikult jagatud kaheks võrdse suurusega osaks. Ühelt poolt võtab meie külalisi vastu hubane baar korraliku köögi ja laia joogivalikuga, teisalt aga parima heli- ning valgustehnikaga kontsertsaal, kus argipäeviti saab sõpradega piljardit taguda. Väiksemate ürituste tarvis on baari poolel väike DJ-nurk. Suuremate ürituste raames mahutab maja aga ligi 500 inimest. Tapperit võib reserveerida eritellimusel ka kõiksugu koosolekute ja konverentside korraldamiseks. Ei saa mainimata jätta, et Tapperi omanikud on kogemustega baaripidajad ja kontserdikorraldajad, seega on iga väiksemgi üksikasi põhjalikult läbi mõeldud. See on fakt, mis teeb Tapperist ainukese omataolise Eestis.

Mitu õhtut nädalas asutus lahti on?

Tapper on lahti seitse päeva nädalas. Uksed avatakse iga päev kell 11.00. Korralik joogi- ja söögikaart muudab Tapri kindlasti ka arvestatavaks päevaseks söögikohaks.'

Mis suunitlusega klubi on Tapper?

Tapper on ehitatud rokiklubiks, aga meie eesmärk pole seada konkreetseid piire. Pigem võiks Taprist saada koduklubi kõigile alternatiivkultuuri tarbijatele. Tulge külla ja laiendage oma silmaringi! Kui just mitte polkast rokini, siis metal'ist hip-hopini pakume valikut kindlasti.

Kas Tallinnas on - eriti meie hapus majanduskliimas - tõesti üks muusikaklubi veel puudu?

Nagu varem mainitud, saab Taprist ainuke omataoline Eestis. Seda klubi on juba väga pikka aega oodatud. Rohkem argumente polegi vaja.

Millised on esimesed üritused?

Tapper alustab võimsalt. Esimest korda avatakse uksed 19. oktoobril. Poola ekstreem-metal'i legend Vader tähistab käimasoleva tuuriga oma 25 aasta juubelit. Tapris toetab neid mitte vähem legendaarne ja esmakordselt Eestit väisav Grave Rootsist.

7. novembril toob aga kohalik industrial-metal-kultuuri elushoidja Pedigree Tapri seinte vahele üritustesarja Electric Storm, mille peaesineja on USA alternatiivse hip-hopi lipulaev Dälek. Sama ürituse kirsiks tordil on aga 90ndate alguses laineid löönud legendaarne mürakollektiiv Öäk. Bänd on hauast tagasi ja rautab bassivilina ja trummikolina saatel oma peatselt ilmuvat albumit "Imeväärne higi". Loomulikult teeb müra ka peasüüdlane Pedigree. Väidetavalt korraldab viimatimainitu raju põgenemiskatse stuudioseinte vahelt, kus genereeritakse ja salvestatakse peagi valmivat uut täispikka albumit.