Hansa omad kõik on luband mässama tulla. Krediidi omadega jutt praegalt käib. Ühise omad veel mõtlevad – pelgavad roots­last, et ei tea misse teeb. Äkiste saab kole kurjaks? Nõuame sääl jo, et härrased ei kasutaks enam esimese öö õigust! Aga rootsmann on jo värs­ke liha pääle kole maias. Muudku luusib alalõpmata ringi ja vahib, kos värket liha näikse olema. A meid on see jo ära tüüdanud.

Igastahes malakad võtame ühes, et kui andmiseks läheb siis… No näikse mes saab – egas ullemaks ikka minna ei või.

Moekeisrinna Gerly Tinn:

Kreenholmi töölised on kõik tulemas ja Sangari omad ja Ivo Nikkolo omad ja Tallinna Moemaja ja Hilpharaka omad kah. Nõua­­me võimuritelt leiba ja tsirkust! Maiparaad tõotab tulla nagu üks suur suur võimas moedemonstratsioon, mis loodetavasti lööb valit­se­vaid klasse oma uudsusega ja paiskab põrmu aegunud arusaamad.

Missi-issi:

Missid on üles rivistatud, ründevalmis – ootavad käsklust.

Diskorite maamarssal von Rütmidoktor:

Yes, yes, we are all coming – all DJs are coming. You cant stop the  movement! Capitalist pigs!

Gorilla Ninja:

Nõuame kõigi loomaaia asukate, nii loomade kui inimeste nimel, et Mati Kaal kehtestaks meile kuni 8tunnise tööpäeva! Nõuame, et võiksime õhtul pärast külastajate lahkumist oma puuridest välja tulla, jalgu sirutada ja territooriumil vabalt ringi jalutada! Nõua­me paremaid olmetingimusi – telefoni, sooja vett! Nõuame õigust väljaõppele ja arvutiklassi! Nõuame õigust nädalalõppudel vabalt väljas käia. Nõuame õigust puhkusele ja seda, et sugulased võiksid meid külastamas käia! Nõuame õigust isiklikule taskurahale. Lin­nud nõuavad, et nende tiibu enam ei kärbitaks! Roomajad taha­vad suvel vabalt ringi roomata! Kängurud tahavad külastada oma esivanemate pühasid paikasid. Kavatseme minna maipa­raa­dile, maksku mis maksab! Tahame, et rahvusvaheline üldsus kuuleks meie häält! Nõuame, et keegi tõestaks paberi peal meie süü, mille eest me kinni istume. Nõuame, et Amnesty Interna­tionali eksperdid lubataks meie juurde! Nõuame, et võiksime nendega nelja silma all, ilma juhtkonna kohalolekuta rääkida!

Reklaamitööliste liit

Reklaamitööliste Liidu kolonn on jõuline! Meie ridades marsivad tuhanded võitluses karastunud copywriter’id ja disainerid. Anna­me tuld vanade mädade kuldmunadega. Ja meil on tapvad slõuganid!

Mässupolitsei pressiesindaja:

Eesti politsei seisukoht maiparaadi küsimustes saab olla ainult ühene – igasugused rahvarahutused tuleb juba eos verre uputada. Selleks puhuks on meil Rootsist toodud suurepärases seisukorras lumekahurid. Püssid on laetud ja keemiarelv löögivalmis. Kinni on makstud räpaste löömameeste jõugud, kes asuvad töölisi provotseerima. Loodame, et valatakse palju tööliste verd.