Ärimees ja endine Tallinna linnapea tõestab osavalt, et jalgpall on parem kui lugemine: ""Kindlalt, kindlalt. Seda näitab isegi statistika, jalgpallil on rohkem huvilisi ja fänne."

 2. Siim Kallas, 23 punkti

Ekspeaminister ja praegune Euroopa Komisjoni asepresident põhjendab 10 miljoni dollari lepingule allakirjutamist: "Ma olin meeltesegaduses."

3. Toomas Tein ja Peep Aru, 21 punkti

Baaris purjus peaga laamendanud reformierakondlased nõuavad pärast käte raudu panemist politseijuhti: "Antropovit! Antropovit!"

4. Toomas Hendrik Ilves, 20 punkti

Praegune Eesti president Toomas Hendrik Ilves kommenteeris välisministrina Wall Street Journali ajakirjanikule suhteid Eesti ja teiste Balti riikide vahel järgmiselt: "Who the fuck are the balts to us ?!"

5. Vilja Savisaar, 18 punkti

Riigikogu liige ja Edgar Savisaare naine kummutab väited, nagu oskaks Edgari truu kaaslane Evelyn Sepp kokata: „Et Evelyn Sepp ei käigi siin Edgarile muna praadimas? Evelyn Sepp ei oskagi muna praadida!"

6. Kalev Kallo, 17 punkti

Autoroolis purjus peaga vahele jäänud keskerakondlane Kalev Kallo vastab küsimusele, kas joobes juhtimine on talle igapäevane asi: "Eeei, see ei ole tavaline - see on hoopis erakorraline."

7. Arnold Rüütel, 16 punkti

President räägib kiirest elutempost: "...Oleme jõudnud ajastusse, mil inimesed lendavad suurtel kiiirustel ja hulgakaupa."

8. Mart Laar, 13 punkti

 Isamaa ja Res Publica Liidu esimees näitab üles majandusteadmisi: "Likviidsus tuleb likvideerida."

9. Kõik 10 punkti

Mari-Leen

Auhinna võitnud poptähekesel sõitis katus ära: "Suur aitäh mulle kõigi poolt!"

Edgar Savisaar

Tallinna linnapea kui popmuusika guru: ""Vanilla Ninja - Eesti ABBA? Miks Mitte!"

Villu Reiljan

Endine keskkonnaminister arendab maadevahetuste vandenõuteooriaid: "Kahjuks on kuskil struktuurides jõud, kes on kallutatud."

Erki Nool

Olümpiavõitja lemmiklause pärast ebaõnnestunud kümnevõistlusi: "Teivas oli pehme."

10. Edgar Savisaar, 9 punkti

Keskerakonna esimees usub Itaalia kriminoloogi Lombroso väidetesse, et  "kurjategija" saab kindaks teha väliste tunnuste järgi. Vastus Kanal 2 reporterile presidendivalimiste päeval: "Mis leinast te siin räägite?! Rüütel võidab! Ärge lootkegi mitte! Te olete täpselt sellise näoga, nagu Ilvese toetaja."

Veel mõned tsitaadid, mis jäid edetabelist välja

Andrus Ansip võttis Lennart Mere ütluse ja tegi selle enda omaks: "Tule taevas appi!"

Vändra Aveli kui igiliikur: ""Kui mul on olnud kool ja autokool ja raske päev, siis ma lähen vahel kell üksteist magama. Aga kui ma olen klubis, siis ma mõnikord ei magagi, lähen kohe kooli."

Endine Eesti Euroopa Liikumise juhataja ja töökohast salaja rahavõtmises süüdistatav Anna-Maria Galojan kirjeldab ennast ühe lausega: "Piltlikult öeldes olen nagu sprinter, kes jookseb ja jookseb ja kui midagi teda ei takista siis jooksebki edasi"