Miks sa oma viimase kollektsiooniga panid lavale ka ühe valge puudli?

“Tegelikult tahtsin ma alguses kolme valget luike. Siis vahetasin nad mõttes puudlite vastu ning lõpuks sain vaid ühe, kuid eriti uhke – kutsun teda prints Rondoks.”

Mida sa imetled?

“Mulle meeldib kõik sürr ja ülevõlli haige värk. Igasugune superkangelaste teema. Bravuur ja muidugi kitš… Ja no mulle peale vaadates vist on juba selge, et 80ndad ja second-handid on minu teema.”

Liisi, on see edevus, mis sind igas oma kollektsioonis ka modellina lavale ajab?

“Ma elan niikuinii teises – minu – reaalsuses. Olen superkangelane oma muinasjutust. Ma arvan, et ma suudan selles elemendis olla laval loomulik ja saan vähemalt pihta, milles värk on. Ja tegelt mind lava tõmbab ka - olen tegelenud varem päris palju rühmvõimlemisega.”

Millest selline kirg sünteetika vastu? Kõik värvid ja materjalid on sul alati nii butafoorsed ja kärtsud…

“Raske on lihtsalt vastu panna. Kõik peab olema raju. Mulle endale meeldib ju ka selliseid asju kanda – peol käin ju eriti hullult riides?” P>

Elu ilusaim hetk?

“Käisime Wimbeldonis mingil peol, mis osutus jube igavaks. Mõtlesime siis sõbrannaga, et läheme öösse seiklema. Siis sadama tollipunkti lähedalt leidsime ühe Citymarketi ostukäru ja hakkasime joogise peaga kihutama – üks kärus ja teine hoogu lükkamas. Kuni Maarjamäe memoriaalini välja. Seal arutasime elu ja asju kuni päike hakkas tõusma. Hommikune siluett, sörkjooksjad, kajakad ja mina ostukärus. See oli küll jube hea hetk!”