Tänavu veebruaris mõistis Harju maakohus mõrvades süüdi vennad Erik (39) ja Sten Kruusimägi(38), karistades neid vastavalt 20aastase ja 15aastase vangistusega. Vennad ei tunnista end süüdi ja kavatsevad otsuse edasi kaevata.

Ekspress on kajastanud Poseidoni topeltmõrva kogu ­kohtuprotsessi jooksul. Läinud nädalal andsime pihtimuseks sõna Kruusimägide isale, seekord räägivad Merimaa sõbrad ja tuttavad.

Ott Kiivikas, kulturismitreener: Millega Lauri tegeles, ütlen ausalt, mul polnud aimugi. Jõusaalis käib ju igasugust seltskonda. Mäletan teda 2000ndate algusest spordiklubist Planet Sport, Tallinna Kristiines. Lauri oli tugev harrastaja, küsis tihti nõu toidulisandite kohta.

Tema kadumisest kuulsin vist aasta hiljem. Kellegagi tuli jutuks ja ütlesin, et Laurit pole tükk aega näha olnud. Mulle vastati: „Sa ei tea? Ta löödi maha.“

Lauri oli füüsiliselt tugev inimene. Ta ei olnud päris kindlasti kerge vastane, keda siit ilmast ära koristada, ütleme ausalt. Ei olnud lihtne saak ükskõik kelle jaoks.

Aivar Tootsi, sõber: Lauri elustiil oli võita ja vallutada! Saime tuttavaks 90ndatel. Ta sugulane agiteeris mind Laurile Jõgeval toimuvale kohtuistungile kaasa minema. Lõpuks ma nõustusin ja läksime minu sportauto Ford Probe’iga. Kohus toimus ja peale Patareis veedetud aega mõisteti Laurile (oli vist väljapressimise eest) tingimisi karistus ning sõitsime suure juubeldusega Tallinnasse kohe baari ja ööklubisse.

Jaga
Kommentaarid