Kaugtöö on mugav ja moodne töökorralduse vorm. See võimaldab säästa aega ja planeerida tööpäeva paindlikult. Üksinda kodus töötades saab loomulikult ka vabamalt riietuda.

Samas võivad veebikaamerad ja 3G-telefonid tekitada kodus töötajale piinlikke momente ülemusega suhtlemisel, kui teil on seljas näiteks dressipluus.

Teadupärast kannab nii mõnigi telediktor palavatel suvepäevadel viisakalt lipsu ja triiksärki, jalas aga lühikesi pükse. Sarnast trikki võimaldab teha ka USA disainifirma Klosk poolt loodud poolik ülikond.

Sügisel müüki saabuv 1700 krooni maksev ülikond näeb tegelikult vaid esiküljelt ülikonna moodi välja. Terviklikku lahendust, mis sisaldab rinnani ulatuvat särki, pintsakut ja lipsu, saab krõpsude abil kergesti seljale kinnitada. Kui kätega liiga kõvasti ei vehi, siis petab telekonverentsis osaleva äripartneri või ülemuse ära küll.

Sobivas värvitoonis ülikonna saab valida aadressilt http://www.businessbib.net

Lilleline rõdu

Foorumil "Visioonist lahendusteni 2006" rääkis Eesti Kunstiakadeemia rektor Signe Kivi heast ja halvast disainist. Kõik asjad, mis meid ümbritsevad, on disainitud. Suur osa neist asjadest võiksid olla palju kasutajasõbralikumad, kui nad oleks õigesti disainitud.

Lillepott on lihtne ese. Tundub võimatu seda kuidagi paremaks disainida. Aga see pole võimatu. Saksa firmas rephormhaus loodud pott Steckling on mõeldud paigaldamiseks rõdule. Võib unustada igasugused konksud ja kinnitused - Steckling koosneb kahest osast ning püsib sadulana ilusti rõdu ääre peal.

600kroonine hind on küll üsna soolane, kuid hea idee on seda väärt.

Kokkurullitav klaver

Kõikvõimalikke USB-vidinaid tuleb iga päev kümnete kui mitte sadade kaupa. Mõned neist on naljakad, mõned kasulikud ja mõne puhul tahaks hüüatada: "Geniaalne!"

Viimaste hulka kuulub ka kokkurullitav süntesaator. US B Roll Up Piano ei vaja patareisid ning see ühendatakse arvutiga USB-kaabli kaudu. Selline süntesaator võtab loomulikult väga vähe ruumi ning on näiteks reisimisel ideaalne.

Muusikariist suudab esitada 136 instrumendi häält, neist 8 on löökinstrumendid. Vastloodud meloodiaid saab ka salvestada. Veidi üle poole kilo kaaluv klaver maksab netipoodides 540 krooni.

USB On the Air Radio kuulub pigem lõbu pakkuvate kui kasulike vidinate hulka.

Retrostiilis mikrofoni imiteeriv raadio ühendatakse USB kaudu arvutiga. See suudab mängida nii AM/FM raadiot kui ka arvutist tulevat muusikat. 230 krooni maksev raadio on odav, kuid samas armas ja naljakas kingitus igale mehele, kes teatavasti jääb alati poisikeseks.

Versace auto

Tuntud moebränd Versace ei kuulu enam ainult rõivaste maailma. Koostöös TAGiga hakati kevadel tootma lennukeid, mille sisustuse on kujundanud Gianni Versace moemaja disainerid. Suve lõpul tõid Versace ja Samsung koos turule taskutelefoni SGH-E500.

Nüüd lööb Versace kaasa ka autode disainimises. Niigi eksklusiivne ja ülišikk Lamborghini Murcielago LP64 sai kuulsa moemaja poolt kujundatud interjööri, mis lisab mudeli nimetusele lõppu ihaldatava sõnapaari "Versace edition".

Tehniliselt on Versace editioni sarja kuuluvad mudelid täpselt samasugused kui seeriatootmises olev Lamborghini Murcielago LP64, kuid erilisust lisavad valge-musta kombinatsioonis auto sisemuse detailid. Iseenesest mõista müüakse neid autosid vaid piiratud hulk.

Kott kui meediakanal

Reklaam kottidel on üsna efektiivne reklaamimisviis. Kui olete suutnud sokutada või lausa müüa inimesele reklaamkoti, on edasine juba lihtne. Sellise kotiga tänavatel käies reklaamib inimene ise teie firmat, kusjuures täiesti tasuta.

Kuid iga asja annab teostada tavaliselt või huvitavalt. Veebruaris kirjutasin, kuidas küünenärimisvastase vahendi reklaam oli osavalt kilekotile paigaldatud. Seekord on sarnast võtet kasutatud peavalutablettide Panadol Extra reklaamimiseks. Kot tidel on kujutatud valugrimassiga inimeste näod, justkui tuleneks nende peavalu sellest, et te nende pead nii kõvasti pigistate.