Kalamaja päevade ajal korraldas Põhja-Tallinna linnaosavalitsus Stroomi rannas oma päevad. Rahvast oli palju, söödi šašlõkki ja suhkruvatti, joodi kalja ja õlut. Olid muusikud ja tantsijad, enamikus harrastajad, enamikus lapsed. Päike paistis, tuju oli hea. Kui lapsed laval olid ja muponaudid ringi patseerisid, tegid teadmata “külalised” aga tühjaks esinejate kotid. Kadusid raha, pangakaardid, telefonid.

Firmajuristid Tallinnas

Reedel kogunevad Tallinnas ettevõtete juristid üle Euroopa. Esinejad on näiteks juristid suurpangast ING, kütusefirmast Shell, advokaadibüroost KPMG, aga ka RMK juht. “Euroopas arutletakse juba 25 aastat, miks ettevõtte juristil puudub analoogne kaitse nagu advokaadil. Ka Riigikohtus ei saa ettevõtte jurist oma firmat esindada. Paljudes Euroopa riikides on aga neil kõrgemas kohtus esindamise õigus,” ütles konverentsi korraldaja Ingrid Siimann.

Peaaegu tasuta lukskorter

Vaid 5,8 eurot luksuskorteri eest Eesti suvepealinnas kõige kuumemal ajal juulis? Tundub uskumatu pakkumine, aga see on tõsi. Tegemist on peaauhinnaga Eesti Ekspressi tellijate kampaanias. Igakuine lehetellimus maksab ainult 5,8 eurot.

Väosse veel üks kombijaam

Eesti Energial läheb elektri ja soojaturul veel kitsamaks. Kristjan Rahu teine jaam Väos valmib kahe aasta pärast ja maksab ligi 65 miljonit eurot. Rahu ja ko on arutanud ka uue hakkepuidul jaama ehitamist Mustamäele.