Alates 1. märtsist on Hilton Hhonorsi kaardi omanikel võimalik Scandicu ketti kuuluvais hotellides koguda punkte samadel alustel kõigi teiste Hiltoni perekonna hotellidega. Kui siiani andis iga hotelliöö fikseeritult 1000 punkti, siis edaspidi koguneb kaardile 10 Hiltoni punkti iga hotellis kulutatud dollari eest. Kahjuks tõusevad oluliselt ka Hilton Hhonorsi punktide "kulutamistasud" – kui siiani maksab öö Scandicu hotellis 10 000 punkti, siis alates 1. oktoobrist 2006 peab sõltuvalt hotelli tasemest arvestama kuni 30 000 punkti kulutamise vajadusega.

Tallinna Scandic Barbara hakkab olema 2. kategooria hotell, kus öö maksab 20 000 punkti. Scandic Palace ja üllatuslikult ka Scandic Rannahotell jäävad klass kõrgemasse 25 000 punkti kategooriasse.

Kokkuhoiumeetmed Miles & Mores

Lufthansa, LOTi, Austrian Airlinesi – ja peatselt ka Swissi – püsikliendiprogramm Miles & More tervitab kundesid kevaduuendustega. Esimene uudis on peaaegu positiivne – alates 1. aprillist on võimalik boonusreise broneerida ka ühe suuna baasil, tasudes 75% edasi-tagasi reisiks nõutud miilidest. Samas kaob Frequent Travelleri eliitlevelile jõudnuil võimalus võtta lounge’i kaasa kaaslane. Miles & More üritab uudist serveerida võimalikult meeldivas kastmes – nii olevat garanteeritud, et püsikliendid saavad lõõgastuda "ekslusiivses" atmosfääris.

Hermann Reisid muutusid Kaleva Traveliks

1991. aastal asutatud ja mullu 298 miljoni kroonise käibe teinud Hermann Reisid kannab alates nädala algusest oma uue omanikfirma järgi nime Kaleva Travel. Koos nimevahetusega võetakse kasutusele ka emafirma sümboolika. "Kõik Hermann Reiside poolt sõlmitud koostöö- ja partnerluslepingud kehtivad edasi," kinnitab Kaleva Traveli tegevdirektor Jukka Pietiläinen. Soome üks suurimaid reisibüroosid Kaleva Travel ostis kõik Hermann Reiside aktsiad ära 2004. aastal.

Hermann Traveli eraisikutele suunatud kliendikaardiprogramm jätkab firma kinnitusel tegevust ja kõik püsiklientide poolt kogutud boonused jäävad alles. Veebruarikuu jooksul saavad kõik püsikliendid tasuta ka uue nime ja kujundusega Kaleva Traveli kliendikaardid.

LHW laienes Baltikumi

Eksklusiivseid luksushotelle koondav Leading Hotels of the World sai 1. veebruarist täiendust kahe hotelliga Eestist ja Lätist. Mõlemad majutusasutused – Tallinna 24toaline Schlössle Hotel ja Riia 56toaline Grand Palace – kuuluvad Schlössle Hotel Groupi.

Avaneb kohvik-reisibüroo

Tallinnas Rävala puiesteel on avanud uksed uudse kontseptsiooniga reisibüroo Travellounge. Lisaks tavapärasele lennupiletite või hotellimajutuste tellimisele on lounge’is võimalik nautida kohvi, teed või pokaali veinigi. Firma kõik viis töötajat – Annika Andreste, Leila Pommer, Katrin Roop, Merli Teesalu ning Anu Eha – kuuluvad ka ettevõtte omanikeringi.