Sarnaselt Estonian Airiga on ka Läti airBaltic lõpetanud otselennud Hollandi pealinna, kuna liin oli ebatulus. Suletud on ka marsruut Kölni.

Samas kavatseb airBaltic kevadel avada uusi marsruute näiteks Bakuusse, Bergenisse ja Tbilississe.

Qantase boss osutus naiseks

Austraalia suurima lennufirma Qantas esimees Marget Jackson šokeeris hiljutisel visiidil USAsse sealseid ametnikke. Nimelt avastati Jacksoni pagasist lennukijooniseid ja kui nende kohta täpsemalt aru päriti, teatas Jackson, et ta juhib lennuliini. "Aga te olete ju naine," imestas piirivalvur Austraalia lehe Herald Sun teatel.

Uus Hiltoni luksusbränd

Hiltoni hotellikett alustab uue, New Yorgi legendaarse Waldorf Astoria hotelli järgi nimetatud luksushotellibrändiga. Esialgu hakkavad Waldorf=Astoria Collectioni nime kandma kolm hotelli Phoenixis, Mauil ja La Quintas, Californias, kuid Hilton kavatseb brändi tugevdada täiendavate boutique-hotellide ning kõrgetasemeliste Hiltonite ja Conraditega.

Leedus algab armunädal

Vilniuse kolmetärnihotell Europa City alustab 10. veebruaril valentinipäevale pühendatud "armunädalaga", mille raames maksab kahene tuba koos late-check out’i ja voodisse serveeritud hommikusöögiga 138 litti. Piima-, roosi- või meevanni on hotelli teatel võimalik võtta täiendava 69 liti eest.