Ehkki esimese Boeing 787 Dreamlineri tellimuse täitmisest saab juba aasta, on see 250kohaline lennumasin kindlalt lennundusajaloo parim müügiartikkel. Boeingu tehaselt on 50 firmat tellinud kokku 710 suuremate akende, parema õhurõhu ja niiskuse ning suurema jalaruumiga lennukit, kokku 120 miljardi dollari väärtuses. Tegu on ka ökonoomseima lennukiga, mis kasutab 20 protsenti vähem kütust kui teised sama suured õhusõidukid. All Nippon Airways alustab Boeing 787ga lende tänavu detsembris.

Uue ajastu sõjamasin

Boeing Phantom Works, NASA ja Air Force Research Laboratory katsetavad uut ökonoomset, vaikset ja multifunktsionaalset reaktiivlennuki prototüüpi. X-48B nime kandev militaarlennuk on mõeldud transpordiks, pommitamiseks ja luureks ning on õhus 15-20 aasta pärast.

Kaugjuhitav kiil

Ei, siin ei tehta niisama nalja: WowWee's FlyTech Dragonfly on ilmselt esimene kaugjuhitav ja lendav mänguasi, mis töötab tiibu laperdades ega kasuta lendamiseks pro­pellerit.
Kiili süsinikkiust kere teeb selle ülimalt kergeks (kaalub 28 g), kuid see-eest piisavalt tu­ge­vaks, et pidada vastu häda­maandumisele.