• Aphrodite hapnikuvann pakub esteetiliselt ja emotsionaalselt meeldivaid elamusi. Traditsiooniliselt kasutatakse Aphrodite ehk Silvapini hapnikuvanni pehmetoimelise ravivahendina vereringe ja neurovegetatiivsete häirete korral toetavaks ja taastusraviks. Toode sobib lõdvestavaks vanniprotseduuriks ka kodustes tingimustes. Rahustava ja lõõgastava toimega vannisool muudab naha hooldusvahenditele hästi vastuvõtlikuks. Vannivette (35–37 °C) on soovitatav minna kuni õlgadeni ja nautida 15–20 minutit.

    Vastunäidustused: palavik, tuberkuloos, kõrgvererõhktõbi, väljendunud kardiovaskulaarne puudulikkus.
  • Aroomimassaaž on tõeline kehahellitaja. Aroomiõli oskuslik valik ning aeglased ja silitavad liigutused leevendavad pinges lihaseid, tselluliiti, stressi, unehäireid, vererõhu kõikumisi, üleminekueavaevusi või lihtsalt halba tuju.

    Immuunsüsteemi tugevdavad eeterlikud õlid püsivad inimorganismis kuni 72 tundi, noorendavad kudesid ja parandavad naha elastsust.
  • Aroomimuda on kooriva efektiga. Kehast liigse vedeliku ja jääkainete eritumist soodustav, ainevahetust elavdav, kergelt salendav, lihaspingeid maandav ja kroonilisi põletikke raviv kehahoolitsus, milles on ühendatud aroomi­muda ja massaaž.

    See on kehamassaaž eriliselt rikastatud mere­mudaga (lisatakse muda omadusi tõhustavaid looduslikke aktiivaineid). Järgneb keha mähkimine aktiivse mudaga, dušš ja kerge seljamassaaž nahka toitva õliga.
  • Aurusaun on mõjus, sest aur puhastab nahka – kõige suuremat inimorganit. Kuna kuumus kiirendab keha keemilisi protsesse, on aurusaun lihtsaim ja mugavaim viis vabastada kehasse kogunenud mürke. Auru käes avanevad poorid ning miljonid higinäärmed eritavad kehast metaboolseid ja teisi jääkaineid. Paraneb naha tekstuur, toonus ja elastsus. Kiirenenud verevarustuse ja ainevahetuse tulemusel paraneb ka jume. Kulutatakse rohkem kaloreid, mistõttu paraneb südame-veresoonkonna treenitus.
  • Floating on soojas mereveebasseinis toimuv eriline teraapia, kus klient hõljub veepinnal. Pinnal püsimiseks kasutatakse spetsiaalseid vahendeid, kuid tähtis on see, et hõljumise ajal on kliendi kõrvad vees. Basseinis asuvatest helikõlaritest kuuleb spetsiaalset muusikat, mis mõjub rahustavalt ja on suurepärane stressimaandaja.
  • Helioteraapiat ehk päikesekiirteravi soovitatakse emotsionaalsete häirete ja närvihaiguste korral ning taastusvahendina pärast raske haiguse põdemist. Väga häid tulemusi on saavutatud ka psoriaasiravis (koos meresoolavanni ja mudaraviga). Päikesevalgus on see, mis soodustab inimesele hädavajaliku hormooni, serotoniini tootmist.
  • Jaapani käehooldus on uus Euroopa trend täiuslike käte saamiseks. Juba esimese hooldusega saavutatakse eriti hooldatud välimus. Protseduuri ajal tehakse põhjalik ja eriline koorimine, mille käigus masseeritakse naha sisse eeterlikud õlid. Erilise hooldusega töödeldakse küüsi j a küünenahkasid. See kõik aitab taastada niiskuse tasakaalu, muudab käed pehmeks ja siidiseks. Eriti hea neile, kellel on probleeme kuiva naha, küünenaha ja inetu küüneplaadiga.
  • Jalatallamassaaž on viis tuhat aastat vana idamaade massaažimeetod: sõrme abil avaldatakse survet bioaktiivsetele punktidele.

    Jalapõhi on piirkond, millele omistatakse refleksiravi seisukohast erilist tähtsust, kuna seal asuvad kõikide organite ja elundite refleksitsoonid.

    Jalatallamassaaž lähtub diagnoosimisel ja ravimisel klassikalisest meditsiinist, anatoomiast, füsioloogiast ja patoloogiast. See leevendab liigese- ja lülisambahaigusi, günekoloogilisi haigusi, närvivalusid, seedehäireid ja -haigusi, mao- ja sapipõiehaigusi, südame- ja veresoonkonnahaigusi, hingamisteedehaigusi, külmetust, peavalu, migreeni, unetust, väsimust, juuste väljalangemist, impotentsust.

    Vastunäidustused: kasvajad, verehaigused, ägedad palavikuhaigused, rasked südame- ja neeruhaigused, aktiivne kopsutuberkuloos, mao- ja kaksteistsõrmiksoole haavandid, ülierutusseisundid, naha seenhaigused, rasedus.
  • Kivimassaaž on samuti tuhandeid aastaid vana raviviis, mida tunti nii indiaanlaste kui ka hiinlaste seas ning mida vanadele ürikutele viidates nautisid juba Vana-Rooma imperaatorid. Idamaisel õpetusel põhinevat kivimassaaži tehakse spetsiaalsete lihvitud laavakividega, mis kiirgavad soojust ja kannavad edasi positiivset energiat.

    Kivimassaažis on ühendatud kivide energeetika ja soojus ning inimese energeetiline süsteem. Massaaži ajal aitavad kivid vabastada energia­blokeeringuid ja tasakaalustada keha energeetikat, parandades selle kaudu ka tervist.

    Massaaž põhineb teadmisel, et kehas asub seitse energiakeskust ehk tšakrat, mille kaudu toimub energiavahetus nii ümbritsevaga kui ka organismis endas. Häired tšakrate töös võivad viia depressiooni, masenduse või otsustusvõimetuseni.

    Massaaži eesmärk on teatud kehaosasid stimuleerides vallandada energia, mis kõrvaldab elujõu muutustest tingitud füüsilised hädad.

    Enne massaaži kuumutatakse kivid inimesele sobiva temperatuurini ja pannakse seejärel kehal asuvatele teatud punktidele ehk tšakratele. Kõigile seitsmele tšakrale asetatud kivid kannavad võngete ja võimalustega edasi oma soojuse. Kividest vabanev soojus laiendab veresooni, parandab vereringet, leevendab lihas­valu ja lõdvestab -pingeid. Samuti parandab naha elastsust, aktiveerib lümfosüsteemi, mõjutab soodsalt hormoon-, seede- ja ainevahetussüsteemi, tasakaalustab energiat ning aitab vabaneda stressist.

    Ei ole soovitatav haavade ja haavandite, kõrgvererõhkõve, veenilaiendite ja mitmete naha­haiguste korral. Ei soovitata ka rasedatele ja neile, kellel on ülitundlikkus soojuse suhtes.
  • Kohvimähis mõjub positiivselt nii nahale kui ka hingele. Protseduur kingib emotsionaal­selt unustamatu naudingu. Mähis sobib kõigile, kes soovivad kogeda erilist spaaelamust ja mõnusat lõõgastust.
  • Meemassaaž on üks Tiibeti iidne ravimassaaž. Mett kasutatakse protseduuris kleepainena, mille abil saab organismist eemaldada saastunud energiat. Naha kaudu vereringesse sisenedes annab mesi organismile edasi oma väga head raviomadused. Lõpptulemusena tervendab protseduur organismi, soodustab seedimist, toitainete omastamist, ainevahetuse paranemist. Massaaži toimel puhastuvad energia­kanalid, energia hakkab nendes jälle vabalt voolama, kõrvaldades haigusi põhjustavaid ummistusi – selle läbi toimub tervenemine. Meetodi eripära seisneb selles, et lisaks organismi tervendamisele aitab see hästi ka hingehädade korral – kõrvaldatakse psüühilised blokid.

    Näidustused: selja- ja külmetushaigused, liigesepõletikud, ainevahetushäired, psoriaasi kuiv vorm, tselluliit.

    Vastunäidustused: üldised massaaži vastunäidustused, mädanikud, alkoholijoove, suhkurtõbi, rasedus, lapseiga, nahahaigused, rasked psüühikahäired, kõrge vererõhk, südamehaigused, südamestimulaator, mee­allergia.
  • Neljakäemassaaž on klassikaline massaaž, mida teevad kaks massööri samal ajal ja ühes rütmis. Tavamassaažist tõhusam nelja­käemassaaž on virgutav, toonust tõstev, kiire ja lihtsalt kättesaadav ravivõimalus, mille abil saab soojendada lihaseid, parandada vere­ringet, anda leevendust valule ja soodustada hingamist.

    Neljakäemassaaž on eriti vajalik külmas kliimas elavatele ning vähese füüsilise tegevuse ja rohke intellektuaalse tööga seotud inimestele.

    Pärast massaaži aktiviseerub lümfivool ja vere­ringe, suurenevad energiavarud ja vastupidavus ning lisandub meelekindlus ja teotahe.
  • Närviteedemassaaž on pärit 1700. aasta Venemaalt. Seda tehakse reeglipäraselt mööda pinges närviteid üsna väikesele piirkonnale (peale, näole).

    Massaaž eeldab masseeritava piirkonna lihaste täielikku lõõgastumist. Oma olemuselt mõjutatakse protseduuri ajal pinges side­kudesid pöörlevate liigutustega. Massaaž kestab 45–120 minutit. Tugevus oleneb patsiendi lihaste olukorrast ja tema tundlikkusest. Protseduur on seotud teatud valulikkusega.

    Näidustused: pikaajalised tugi- ja liikumisorganite valud.
  • Pärlivann ergutab närvi- ja südame-vereringesüsteemi talitlust, vähendab stressi, soodustab meremineraalidega naha ainevahetust ning eemaldab kehast liigse vedeliku. Lisaks on vannil imeliselt lõõgastav ja puhastav toime inimese energiaväljale.

    Vanniveele lisatakse vannisoola:
    • eukalüpt – külmetuse korral, stimuleerib hingamist;
    • lavendel – reuma ja alaseljavalude puhul,
    • roos – vähendab füüsilist ja psüühilist pinget, aktiveerib sensuaalsust;
    • mereadru – pehmendab ja niisutab nahka;
    • roheline tee – parandab ainevahetust;
    • vanill – tõstab üldist toonust.