Koolitusseminar maagilise mõjuga sümbolismi rakendamisest ettevõtluses ja majanduses valmistas pettumuse.

Dmitri ravib kõiki haigusi


Kuidas nõid Volli inimesi aitab

Foto pärineb Volli kodulehelt https://www.volly.org/
Täna oli Eesti Ekspressi telesaates "Värske Ekspress" mees nimega Volli, kes ise end nõiaks ei pea - tema sõnul pani selle nime talle ajakirjandus. Ta nimetab end tagasihoidlikult inimeste aitajaks.

Meelerändurid, elutreenerid ja karmadisainerid

valgusekeel
Juba paar aastat on elukvaliteedi parandamise koolitused ja seminarid Eestis tõusulainel. Nõudluse olemasolu on neist kenakese äri kujundanud.

Une ja ärkveloleku piiril

Silva meelekontrolli meetod annab suuremad oskused oma teadvuse ja alateadvusega paremaks läbisaamiseks. Tänu sellele õpitakse ka oma eesmärke täitma.

Pavel Globa: majanduskriis lööb topelt, EL ja NATO varisevad kokku

Kuulsa astroloogi Pavel Globa sõnul ei saa 2009. aasta inimkonna jaoks just parim aasta olema - majanduskriis lööb tänavu koguni kaks korda.

Maailmakuulus ennustaja Vanga: Kolmas Maailmasõda on alanud

Baba Vanga
Maailma ühe tuntuima ennustaja, bulgaarlanna Baba Vanga nägemuste kõrval tunduvad Igor Mangi ennustused nagu helisev muusika. Vanga kohaselt algas Kolmas Maailmasõda 2010. aasta novembris tavalise sõjana - Põhja- ja Lõuna-Korea relvastatud konfliktina.

Kuidas...15 kuidas-küsimust Peep Vainule

Kui on teada, mida tahetakse, miks tahetakse ning kui palju see “maksma” läheb, tuleb endalt tõsiselt küsida, kas ollakse valmis sellist hinda sellise eesmärgi eest maksma.
Peep Vainu koolitused on legendaarsed. Ta mõjub inimestele nagu maag, nii et nad on nõus isegi sütel kõndima.Ekspress palus Peep Vainul oma koolituste võtetega meid motiveerida.

Igor Mang: Eesti tulevik on kuningriik!

Mangi kuulutus! Eesti rahvas peab Romanovite järeltulija endale kuningaks kutsuma! Ise lubab Mang, et soetab endale musta koera kõrvale kunagi ka valge hobuse.
(62) on ainuke mees Eestis, kelle kirjatöö on võimeline suurendama ajalehe tiraaži kordades. Tänu Mangi horoskoobile müüdi Maalehte aastavahetusel üheksakümmend tuhat tükki.

Läti, USA ja Brasiilia käetargad ennustavad Savisaare, Ilvese ja Ansipi kätelt tulevikku

lasi laia maailma hiromantidel vaadata Eesti tipp-poliitikute käejooni. Kuid ta pole kindel, kas kogemus ütles rohkem meie riigimeeste või hiromantide endi kohta.

Tervendaja Mai-Agate Väljataga teab, millest tuleb rinnavähk

Mai-Agate Väljataga
“Tervendaja” Mai Agate Väljataga (81) oli nõukaajal partorg ja ametiühingu esimees, kuid vabariigi ajal avastas ta endas üleloomulikud võimed.