Olen üksikema ja vajan rahalist abi, kuna olen jäänud üürivõlglaseks. Ma ei tööta praegu ja kasvatan kodus kolme last, 2aastased kaksikud ja 10aastane poiss. Ma elan praegu lastetoetusest ja otsin ka praegu tööd. Oleks lihtsalt vaja üürivõlg ära maksta, aga endal sellist raha ei ole."

mai 2007

Mul ei ole veel keegi abi pakkunud ja mu olukord on praegu kehva. Kuna otsin tööd ja elan ainult lasterahast ja seda ei ole palju, kui pead arveid maksma.

august 2007
Olen jäänud üürivõlglaseks. Ja mu vanem poeg läheb kooli ja talle oleks vaja osta kooliasju.

november 2007

Praegu pole mulle veel abi pakutud, aga iga abi on terelulnud. Ise ma tööl ei käi, sest ootan neljandat last. Laste isa ei oska kuidagi lastega, sest tal endal pole isa olnud. Seda ma ei tea, miks ta meid rahaliselt ei toeta. Maksab ainult kaheksasada krooni alimente ja see on kõik. Olen temaga rääkinud mitu korda, et miks sa nii vähe alimente maksad.

Ja ta on öelnud, et tal ei ole praegu võimalik rohkem maksta. Pole tõstetud palka ja maksab pangalaenu ning teeb oma korteris remonti. Et kui jutt läheb raha teema peale, siis ta ei taha sellest üldse rääkida. Mõtlesin, kui ta seda viimast last ei aita, siis mina temaga enam ei mängi ning panen talle alimendid peale.

Detsember 2007

Kas oleks sellist inimest, kes aitaks mul lõpuni remonti teha?

Detsember 2007

Ma olen sellele inimesele tänulik, kes aitas mind remondiga. Nüüd on siis kõik korras ja pole vaja enam inimest, kes aitaks mind.

Märts 2008
On tekkinud kahe kuu üürivõlg, kuna ma hakkan sünnitama varsti. Ja siis on ka asju vaja osta, mida haiglasse kaasa võtta. Aga muidu olen siiamaani hakkama saanud.

Juuli 2008

Sain teada, et ma olen suurpere ja mul on võimalik liituda suurepere liiduga, sealt saab abi.

Oktoober 2008

Kuigi mul on raske, aga ma ikkagi aitan teist inimest. Kuna tean, et tema olukord on veel halvem kui minul. Kuna ta kasvatab koos oma eksmehega viit last. Ootan seda aega, kui saan minna tööle ja siis osta lastele seda, mida neil vaja on.

Veebruar 2009

Mulle on vastu tulnud usklikud, nemad on mind palju aidanud. Tänu nendele olen saanud korteri ära remontida. Nad pöördusid Jumala poole ja sealt nad said ka samamoodi abi, nagu seda mina sain.