Mis ma sellest koolist võiksin rääkida...
No minu meelest on keskeriharidus parem kui keskharidus - saab mingi ameti ka selgeks ja söögitegemise oskus ei jookse ju kellelgi mööda külgi maha.
Kooli nimi on Pärnumaa Kutsehariduskeskus ja eriala on pagar-kondiiter.
Mingit lemmiktoitu mul ei ole. Noh - kartulikrõpsud mulle meeldivad ja šokolaad. Aga ma võin öelda, mida ma e i s ö ö. Rosinaid ma ei söö ja pähkleid ma ei söö.
Aga koolis... puhastusteenindus on huvitav aine, mis mulle meeldib. Seal räägitakse, millega saab puhastada kraanikausse ja pliite ja igasugu asju. Mulle meeldib, kui minu ümbrus on puhas.

Nii. Pool neli lõpevad mul tunnid ära. Kell viis algab autokool. Detsembris hakkasin autokoolis käima, veebruaris saan load. Sõit läheb mul täitsa hästi. Meil oli isaga jutt, et kui ma load saan, ostab ta mulle auto.
Ma ei tea, missuguse ta ostab, mulle endale meeldib seitsmene bemm - selline mugav ja suur. Ilus auto!
Mis ma hästi oskan teha? Joonistada oskan. Mulle on alati öeldud, et ma võiks kunsti õppida. Meikida oskan. Annan vahel teistele ka nõu, kuidas riides käia. Emale näiteks. Ema ostabki tavaliselt selliseid riideid, mida mina ka oleksin soovitanud. Tal on üks must karvase kraega talvejope, mis on minu meelest täitsa hea.
Ega mul elus midagi halvasti polegi läinud. Nojah - nüüd ei saanud sellesse pulmasaatesse. Selles mõttes on kahju, et korralik pulm maksab tänapäeval väga palju. No sada tuhat läheb vabalt ära. Milleks endal maksta, kui seal oleks tasuta saanud! Ega pulm sellepärast ära ei jää. Kui oma jõududega hakkama ei saa, üritame järgmisel aastal uuesti.
Kus ma pulmad teeks? Kirikus, ma arvan. Kuskil kirikus ma kirjas ei ole. Ja ma ei tea ka, kuidas need leeriasjad on, see on pikem ettevõtmine.

Muide - mul ongi selline tõmmu nahk. Praegu ma ei ole kaua solaariumis käinud, midagi kaks kuud, aga ega ma valgemaks enam ei lähe ka. Suvel käin enne randa minekut solaariumis ära. S e l l i s e n a ma küll randa ei lähe.
Bikiine on mul hästi palju - punased, mustad, kirjud, roosad, valged... Osa on sellised läikivad, säravad. Bikiine on mul kõiki värve. Rohelisi ei ole, aga rohelised mulle ei meeldiks ka.
Ma ei tea, miks mul neid nii palju on - mulle meeldib šopata. Port Artur ja Kaubamajakas on kohad, kus ma põhiliselt käin.
Bikiinidega on nii, et ega neid proovima ei pea, seal on number peal - mulle läheb 80D. Tumepunane meeldib mulle vist värvidest kõige rohkem.
No ja muid riideid on mul ka igasugu värvi. Mul on valge korsett ja must korsett ja roosa korsett.
Mulle meeldib, kui kõiki asju on igat värvi. Mul on üldse jube palju riideid. Teksapükse on üle kümne paari. Saapaid ka. Sadat küll mitte, ma pole kokku lugenud.
Tavaliselt on nii, et kui ma midagi tahan, siis saan ka. Ema annab raha ja isa annab raha. Kui midagi vaja on, siis ma küsin.
Kui ma 12 aastat vanaks sain, tahtsin endale hobust. Nii kaua ajasin emale peale, kui ostetigi hobune ära, eesti hobuse ja araablase ristand, selline hall. Happy Winner on nimi. Praegu ta on sugulaste juures, ma pole paar aastat enam ratsutamas käinud.

Ma t õ e s t i ei tea, palju mul kuu jooksul raha kulub - pole kokku löönud. Meikide peale läheb küll jube palju, jumestuskreemi peale eriti.
650 krooni maksavad geelküüned, iga kuu tagant tuleb hoolduses käia.
On küll pikad, aga ilusti saab telefonile numbreid toksida. Aega läheb, aga asja saab. Niiti nõela taha tõesti võib-olla kohe ei saa, aga ma ju ei nõelu ka midagi.
Tegelikult ma tahtsin minna sekretäriks õppima, aga selleks peab olema keskharidus. Nüüd teen selle kooli läbi ja siis lähen edasi sekretäri erialale.
Kunagi võiks saada jumestajaks ja pidada isiklikku ilusalongi. Ma arvan, et siis ma hoian ikka ise äriasju ka.
Seni olen ma ema töö juures sekretär olnud ja müüa olen aidanud. Ema peab mul kaht poodi ja isal on tankla.

Kui mul autokooli ei ole, siis käin kinos ja klubis. Kinos ma vaatan õudusfilme ja komöödiaid. Mulle meeldis see film, mille nimi oli "Saag" ja kus lasti inimestel käsi ja jalgu otsast ära. Ma ei tea - mul küll õudne ei ole. Mina küll kinos karjuma ei hakka. Komöödiaid vaatan ka. Välismaa näitlejatest meeldib mulle Eddie Murphy. Ja Eesti omadest... Mirtel ­Pohla sõbranna sealt "Kodu keset linna" seriaalist, Kadri Adamson! Ma ei tea - ta on selline vahva!
Raamatuid pole mul aega lugeda. Mida ma viimati lugesin...? "Päikeseloojangul" - see on üks armastusromaan. Ja "Romeod ja Juliat", see on kohustusliku kirjanduse nimekirjas.
Kooliasjadega on mul nii, et Vändra gümnaasium jäi pooleli. Kümnes klass jäi pooleli, sest ma jäin rasedaks ja praegu on mu poeg Alari aasta ja seitse kuud vana. Ütleb "emme" ja "aitäh" ja "anna siia!". Ja jookseb ringi. Ta elab mu ema-isa juures. Nädalavahetustel olen mina ka seal ja hoian last.
Ma ei saa nädalavahetusel klubisse minna, sest ma hoian last. Nädala sees käin klubis.
Ise olin ma üldiselt hea laps. Et ema või isa mind midagi s u n n i k s tegema, pole kunagi olnud. Eks nad muretsevad muidugi ja küsivad, et kas mul pikemat jopet ei ole, et miks mul naba paljas on ja salli kaelas ei ole.
Kõige rohkem on mul ikka hea meel selle üle, et ma võitsin FHMi 2007. aasta parima kaanetüdruku tiitli. See on mu senine kõige suurem saavutus. Kolm kuud pärast sünnitust nii heas vormis olla! Ma olin väga õnnelik.

Ühe asja ma tahaks ära õiendada - ma ei ole mingi Vändra Aveli! Mis Vändra Aveli ja Vändra Aveli, ma ei ole mingi Vändra Aveli! Ma isegi ei e l a Vändras. Ajakiri Just pani mulle selle nime ja nüüd kõik räägivad nii. Et ma vahepeal natuke aega Vändras elasin, et tee mind veel Vändra Aveliks!!!
Ma olen Aveli Abel. Ja hüüdnimi on mul Pammy. Ma olen Rate.ee's ka selle nime all.
Praegu elan oma mehe majas Pärnus. Pärnus on hea rahulik, siin on väga tore elada. Tallinnas on liiga tihe liiklus.
Kuidas mu päev lõpeb? Kui mul on olnud kool ja autokool ja raske päev, siis ma lähen vahel kell üksteist magama. Aga kui ma olen klubis, siis ma mõnikord ei magagi, lähen kohe kooli.
Tegelikult mulle meeldib kaua magada. Aga sellest ma juba rääkisin."

Loe ka Barbi Pilvre kommentaari: "Rikkumatult käpuli"