2. Stanislav Issajev - 59 kaebust
Kahe mõrva eest eluks ajaks vangi mõistetud Issajev on kaevanud näiteks selle peale, et vangla ei lubanud kambrisse üle kuue värvipliiatsi; et leiba ja saia antakse viie kuni seitsme viilu asemel vaid neli; et teda ei viida vanglas "õigel ajal" jalutuskäigule, ei võimaldata telefonikõnesid tema soovitud aegadel; et pärast öörahu algust lülitab vangla kambrites elektri välja, mistõttu tema ventilaator ei saa voolu; et saaks rohkem duši all käia jne.

3. Aleksandr Dorožko - 53 kaebust
Mõisteti aastal 2003 üheksaks aastaks vangi röövimise eest. On protestinud kirjaümbrikute konfiskeerimise, duši kasutamise mittevõimaldamise, kambri räpasuse pärast. Möödunud suvel vaidles Tartu vanglaga selle üle, et vangla oli tema kambrist ära võtnud kohvikannu, lõhnakuused, isikliku vooditeki, mänguasju, kellukesi, pesulõksud, auguraua, näokreemi jms asju, mida polnud üheski eeskirjas keelatud esemete seas loetletud.

4. Romeo Kalda - 46 kaebust
Eluaegne vang. Kurikuulus politseinikutapja teenis viimati ära meedia tähelepanu, kui protestis kohustuse vastu kanda kohtuistungil vanglavormi.
Riigikohus jõustas näiteks otsuse, millega Tartu vangla ei andnud politseinikutapjale Romeo Kaldale luba mitmepäevaseks kohtumiseks pruudiga. On käinud vanglatega kohut nii vatijope kandmise kohustuse vastu kui ka viirukiküünalde põletamise õiguse saamiseks.

5. Rene Vainik - 39 kaebust
Eluaegne vang. On nõudnud kohtult õigust võtta oma kambrisse spordi- ja turukotte, juukselõikusmasinat, pikendusjuhet ja toaantenni.

6. Markus Pasi Pönkä - 30 kaebust
Soome vanglasse pikka vanglakaristust kandma saadetud mõrvar ja laibatükeldaja Pönkä jättis Tallinna halduskohtusse arutusele hulga kaebusi. Näiteks seoses duši kasutamise ja juuksuriteenuse võimaldamisega vanglas.
Samuti ei olnud Pönkä rahul, et Tallinna vanglas lülitatakse öötundideks välja kaabeltelevisioon ning ei lubata teha rahaülekandeid.
Kohus vaeb ka Pönkä kaebust, mille järgi tutvusid vanglatöötajad kambri läbiotsimisel ebaseaduslikult tema väidetavalt salajaste dokumentidega.