Eesti Ekspress soovis selgitada, kuidas ta siis tahaks lõpetada. Seda enam, et 2009. aasta jaanuaris käis saates “Paar” külas ennustaja Edgar Egipt, kes teadis rääkida, et Andrus Värnik saab kuulsaks alles 2015. aastal.

Värnik siiski kõnedele ei vastanud, vaid saatis sõnumi: “Tere. Olen trennis!” Reporter saatis vastu, et kui trenn läbi, võiks ta ühendust võtta. Värnik vastas: “Ma ei räägi võõraste inimestega.” Reporter saatis selgituse, kellega tegemist ning et ta tahaks temast väikese loo teha oleviku- ja tulevikuplaanidest. Kell pool kaks öösel sai unine reporter järgneva kolmest täpist koosneva sõnumi: “...“

Et Värnik võõrastesse üldse kahtlustavalt suhtub, tõendab lugu, et kolm-neli kuud tagasi jooksis ta Reaalkooli üheteistkümnenda klassi õpilase Ivo Brenti eest, kes soovis, et Värnik täidaks valgupõhiste toiduainelisandite küsitluslehe uurimistöö tarvis. Brenti sõnul küsinud Värnik mitu korda, miks ikka just tema seda täitma peab. Ta käis edasi ja tagasi, vahetas sõbraga pilke ning ütles, et temaga ei tohi nii teha ja ta ei taha seda täita.