Ürituse raames astuvad kahes saalis üles paljud Eesti DJ'd ja bändid, ning ülemises saalis on avatud ühe-öö-kunstigalerii.

Live-artistidena esinevad Röövel Ööbik, Balloon, Cosmoskva ja Mürgelmaschine, plaadimängijatel valivad muusikat Talisman, Mr. Nestor, Koit Raudsepp, Erik Morna, Solid Steel, Junior Jay ja DJ S.I.N., oma human beatbox-kava toovad rahva ette MC Busta ja Dynamical Tongues Crew.

Teatrisaalis on paralleelselt peoga avatud kunstinäitus otse saali seintel, kus astuvad üles mitmed Betamagist tuttavad noored kunstnikud.

KIRJANDUS: 5. mail ilmub Euroopas hittkirjaniku Nick Hornby (“Gabrieli and”, “Elu edetabelid”, “Kuidas olla hea”, “Ühest poisist”) järgmine romaan “A Long Way Down”. Raamatus on neli peategelast – keskealine ema, noor armastuses pettunud tüdruk, häbistatud teletöötaja ja Ameerika rockistaariks pürgiv mees. Neid võhivõõraid inimesi ühendab vaid soov põgeneda masendavast argipäevast ja nad kohtuvad enesetappude sooritamise poolest kurikuulsal katuseharjal.

FRIDA KAHLO: Üks huvitavamaid suviseid kunstisündmusi Inglismaal on kunsti naispühakuks nimetatud Frida Kahlo näitus Tate Modernis. Näitusel on väljas suurem osa tema kuulsamatest töödest, lisaks maalidele ka fotod ja joonistused, mis kokku peaks aitama vaatajail mõista tema traagilist elusaatust, terviseprobleeme, kunstipaineid ja õnnetut abielu kunstnik Diego Rivieraga. Näitus esitleb Kahlot kui ühte märkimisväärsemat ja mõjukamat 20 sajandi kunstnikku, kelle töid kollektsioneerib muide lisaks Madonnale veel hulk kuulsusi. 

Väljapanek on avatud 9. juunist 2. oktoobrini.

HIP-HOP: Pärnu taasühinenud hip-hop-punt Noizmakaz – TommyBoy ja Alko - sõlmis lepingu plaadifirmaga Mindnote ja annab selle alt aprilli keskel välja oma teise kauamängiva “Valitud mõtted”. Enne albumit, 1. aprillil, tuleb müügile Noizamakazi singel “Miski muu ei loe”. Noizmakazi debüüt “Social Poetry” ilmus aastal 2001.

ARHITEKTUUR: 22. märtsil suri Tokios Kenzo Tange, keda peetakse II maailmasõja järgse Jaapani kõige kuulsamaks arhitektiks. Tange sündis Imabaris 4. septembril 1913 ja õppis arhitektuuri Tokio Ülikoolis, kus ta hiljem (1946-74) oli professoriks. 1949 kavandas Tange Hiroshima rahumemoriaali pargi ning hoonestuse. 1964. aasta Tokio olümpiamängude tarbeks projekteeris ta Yoyogi staadiumi, milles sünteesis traditsioonilist ning moodsat jaapani arhitektuuri. 1965 hakkas Tange tegelema maavärinajärgse Jugoslaavia linna Skopje taastamisega. Jaapanis valmisid Yamanashi kultuurikeskus (1966) ja Expo üldplaneering (1970), Kuveidis rahvusvaheline lennujaam (1979), Saudi-Araabias kuningapalee (1982). Kuigi Tange loomingut on üldiselt liigitatud minimalismiks, on mitmetes tema töödes nagu tehnitsistlikus Fuji televisiooni peakontoris Odaibas Tokios (1996), näha ka strukturalismi mõjutusi.