Peterburi südalinnas asuv tsaariaegne türm muudetakse meelelahutus- ja ärikeskuseks. 4000 kinnipeetavat kolitakse üle uude vanglasse, mille peab ehitama Krestõ tulevane omanik.

Krestõ avas uksed 1892. aastal kui tsaaririigi moodsaim vangla. Neeva kaldale rajatud punastest tellistest vangimajas kandsid karistust mitmed Vene revolutsiooni staarid, nagu Kerenski ja Trotski.

Päts istus Krestõs 1910-1911. Hiljem pajatas ta neist aastatest lustliku loo: "Kord hakkasid mul öösel vanad hambad valutama, see tegi mind nii närviliseks, et ma neid sule otsaga välja kangutasin ja hommikul vahiga nalja tegin, et kas ei ole ta mitte näinud, kuidas mul öösel hambaarst käinud."

Moskva linn otsib praegu uut omanikku veelgi kurikuulsamale Butõrka vanglale. 1771. aastast pärinevas türmis on traditsiooniliselt hoitud Vene ajaloo võtmeisikuid mässaja Jemeljan Pugatšovist oligarh Vladimir Gussinskini.

Ajalehe The Moscow Times teatel ootab Vene riik ka seekord eraettevõtjatelt vastukaubaks uue ja moodsa vangla ehitamist.