Andrei Grišinile, keda süüdistatakse tapmiskatsele ja tapmisele kaasaaitamises ja kihutamises, alaealise kaasatõmbamises kuriteo toimepanemisele ning tulirelva ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises, nõudis riigiprokurör 12 aasta ja kuue kuu pikkust vangistust.

Aleksander Semjonovile, keda süüdistatakse tapmiskatsele ja tapmisele kaasaaitamises ning tulirelva ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises, nõudis riigiprokurör kaheksa aasta ja kolme kuu pikkust vangistust.

Nikolai Galkovskile, keda süüdistatakse samuti tapmisele kaasaaitamises ning tulirelva ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises, kuid ka omavolis teise kriminaalasja raames, mis on liidetud antud asjaga, nõudis riigiprokurör kümne aasta pikkust vangistust.

Omavolis süüdistatavatele Vadim ja Vladimir Skorkinile nõudis riigiprokurör kuue kuu pikkust tingimisi vangistust kaheaastase katseajaga.

Kohus jõudis täna kuulata ka kahe kaitsja, Vadim Skorkini ja Semjonovi kaitsja lõppsõna. Semjonovi kaitsja palus oma kaitsealuse õigeksmõistmist tapmisele ja tapmiskatsele kaasaaitamises.

Homme kuulab kohus Štšerbakovi, Grišini, Galkovski ja Vladimir Skorkini kaitsjate lõpukõnesid. Plaanis on homme kuulata ära ka süüdistatavate viimased sõnad. Seejärel paneb kohus paika kohtuotsuse avaldamise aja.

Štšerbakov, Grišin ja Semjonov on oma süüd kohtus osaliselt tunnistanud. Galkovski ning Vadim ja Vladimir Skorkin süüd ei tunnista.

Süüdistuse kohaselt tulistas Štšerbakov Galkovski ja Semjonovi kaasaaitamisel ning Grišini vahetul kaasaaitamisel ja kihutamisel 2005. aasta 7. oktoobril kella 7.44 paiku tahtliku tapmise eesmärgil ja omakasu motiivil neli lasku Kreutzwaldi 4 hoovist läbi võlvialuse tänavale suunduva Tiit Ottise suunas, kuid ei tabanud. Üks laskudest tabas hoopis piki Kreutzwaldi tänavat Raua tänava poole kõndinud Veronika Dari pähe. Veronika suri teadvusele tulemata 11. oktoobril Mustamäe haigla intensiivraviosakonnas.

Galkovskit ning Skorkineid süüdistatakse lisaks ka 2005. aastal toimepandud omavolis seoses väidetava maksekohustuse täitmise nõudmisega.