Ma lugesin Viljandi Kristlike Demokraatide eelmise aasta valimisplatvormi, kus ühe punktina oli kirjas "enim tähelepanu tütarlaste esteetilisele ja kõlbelisele kasvatusele!".
Me oleme oma koguduses lihtsalt aru saanud, et kõik probleemid tulevad sellest, et inimesed ei tea tõde. Et hästi paljud pahad asjad saavad alguse sellest, et noor inimene ei mõtle tõsiselt abielule. (Rõhutatult) Sest ainult abielu, ainult perekond on see, kus tal endal on hea elada ja kus tegelikult on ainuke turvaline koht tema lastele. Kõik need muud kooseluvormid hästi varajases eas – intiimvahekorrad – rikuvad, lõhuvad ja sellest on lihtsalt kahju! Ma olen vaimustanud Ameerikas neist kogudustest, mis on elavad kogudused, keegi pole anonüümne…
Kas see probleem, mille te välja tõite, on ainult seks enne abielu? Või on muid asju ka?
Kui Piibli järgi võtta, siis ka suudlemine. Suudlemine vallandab siiski sellised tunded, kus inimene võib libastuda. Aga meil siin Tartu Elu Sõna koguduses abiellus paar aastat tagasi paar, kes tõesti ei olnud suudelnud ka! (Valentine silmisse tuleb helge pilk) Hästi tublid! Tegelesid lastega, Iisraelis käisid! Nüüd on neil laps. Ütlesid, et tundsid lihtsalt üksteise lähedusest rõõmu.