Teine moodus on pisikesi oma tavapärasesse tegevusse kaasata. On see siis koos toidu valmistamine, väljas söömine, sõpradel külas käimine või reisimine. Sageli rännatakse mööda eksootilisi riike äsja roomama õppinud tegelastega. Selleks, kuidas pere kõige pisematega reisiks ette valmistada, saab reisiküljelt kasulikke näpunäiteid. Et kõige selle juures rahalised kohustused üle pea ei kasvaks, räägib spetsialist, kuidas aitab pere-eelarve rahaasju korras hoida. Järjepidev eelarve pidamine leiab üles need mustad augud, kuhu raha liiga lihtsalt kaob. Üllatusega võib selguda, et väikeste igapäevaste emotsioonide peale kulub üsnagi korralik summa.

Neid asju, mida täiesti tasuta nautida, on praegu aga rohkelt. Pargis kuldsetes ja purpurpunastes lehtedes sahistades või rabaservalt seeni ja jõhvikaid otsides saab ka pisemate silmateradega niisama koos rõõmustada.

Kõike seda on põhjust kaameraga talletada, sest fotod koos isaga, ja eriti just isadest, on oodatud konkursile „Kõige nunnum issi”. 1.–17. oktoobrini saab pildid üles laadida kodulehele www.hipsik.ee, kust leiab ka täpsema info fotovõistluse ja auhindade kohta.

Konkursi korraldaja on tervisemähkmesarja tootja. Tegu on Eestis toodetud puuvillast korduvkasutatava mähkmega, mis on kõige hingavam korduvmähe maailmas. Sellega on võimalik teha lapse mähkmeiga lühemaks ja mugavamaks kui kunagi varem. Hipsiku tootesarja kuulub veel potitreeningupüks Vallatu ja õhuvannipüks Ulakas. Hipsikut kasutades hoiad loodust ja säästad raha!