Balti Filmi- ja Meediakooli maja Pärast kolme aastat otsimist selgus, et polnudki vaja kaugele vaadata, BFMi uueks majaks saab Tallinna ülikooli endine kunsti- ja tööõpetuse õppehoone Narva maanteel. Oli ka aeg.

“Kes seljatab Tallinna?” Tallinna Televisioon on täitnud mälumängu tühiku Eesti telemaastikul show’ga, kus pealinna linnaosade keskerakondlikud tiimid pistavad teadmistes rinda teiste Eesti linnadega. Saatejuhiks Artur Raidmets, kohtunikeks Hardo Aasmäe ja Linnar Priimägi, kuplee- ja kokandusküsimused, algeline kaameratöö, muhe meeleolu = hariv kämp!!!


Iga kahekümnes kindlustuseta
Eestis oli 2008. aastal 57 000 ravikindlustuseta inimest, möödunud aastal aga ligi 64 000. Ja peaminister Ansip väidab, et Eestis lõhe rikaste ja vaeste vahel mitte ei kasva, vaid kahaneb!

Monotoonsed monumendid Tallinn avab reisisadamas A-terminali hoonel Urho Kaleva Kekkoneni bareljeefi. Vabaduse väljaku serva juba pandi Chopini pink. Šoti klubi õues muigab pronksist Sean Connery. Jutud on käinud ka Reagani pargist. Toredad mehed kõik, aga kus on mälestusmärgid meie oma kultuuriheerostele?

 ALAS