Kupeldamises kahtlustatava Laura Kõrgemäe (31) firmas on olnud oma roll ka endisel kihlatul Erik Karul. Tema on muuhulgas olnud ka Järveti äripartner.

Karu oli ettevõtte juhatuse liige ja osanik 2007 aastast kuni 2014. aastani. Kui enne seda kirjutasid väljaanded paari kihlumisest ja ühise kodu soetamisest, lahkus 2014. aastal Karu juhatuse liikme kohalt. Mõne kuu möödudes vahetusid rõõmusõnumid tabloidlehtedes paari lahkumineku uudisega.

Pärast Karu Ja Järveti lahkumist võttis Kõrgemäe firma omanduse ja juhtimise üle ja lõi modelliagentuuri.

Mullu aprillis rääkis Erik Karu avameelselt, et on õppinud tundma ära, millal naised tema raha jahivad ning on leidnud omale uue pruudi Janelysi. Uue kaaslase leidis Karu aga endise elukaaslase Kõrgemäe tööhõiveagentuurist Invidia Agency.

Invidia Agency juhatuse liikmed ja osanikud on viimase kümne aasta jooksul olnud mitmed tuntud inimesed: Teet Järvet, Kerstin Koort ja Erki Karu.

Firmal on hetkel ajatatud maksuvõlg summas 6847 eurot.

Kõrgemäe firma tasus eelmises kvartalis riiklikke makse summas 7981 eurot ja tööjõumakse 3293 eurot.

2016. aasta aruandes on kirjas, et täistööajale taandatuna töötas firmas neli inimest. Maksuameti töötamise register (TÖR) annab aga kõrgema numbri. Nimelt ütleb TÖR, et agentuuris töötas 58 inimest.

Tänavu on ettevõttest raha läbi käinud summas 63 685 eurot. Mullu oli firmale edukam aasta, käive ulatus 232 632 euroni.

Vara on firmal enam kui 85 000 euro väärtuses.

Firma on varsemalt kandnud nimesid Fod Mööbel ja Baltic Kitchen.

Augusti alguses sai firmale kuuluv Mercedes-Benz numbrimägiga 999TGF Tartus, Kompanii tänaval parkimistrahvi, summas 30 eurot. Kuna firma trahvi ära ei maksnud, sai ta ametliku viiviseteate.

Augusti lõpus asutas Kõrgemäe uue firma Invidia Events OÜ.

Hiljuti avalikustas TV3 loo sellest, kuidas modelli- ja promoagentuuri omanik Laura Kõrgemäe võib olla oma ettevõtte varjus tegelenud vahendajana seksiäri ning inimkaubandusega juba viimased kümme aastat. Niisama vana on ka Kõrgemae ja tema endiste äripartnerite firma Invidia Agency.