Reinu ja Rauno intervjuu algab sel teemal, et kas geenius ise on seda artiklit lugenud ning kas on samal arvamusel. Rein ütleb, et ei teadnudki, et Valdo nii hea kirjamees on. Randepere on avaldanu ilukirjandusliku loomingu, kus alged on enamjaolt ära tuntavad, aga mitte igas kohas. See kirjatükk on kirjanduslik fantaasia, kus poeetiline voolavus on väga hea!

Reinu ei ole sellised eluseiklused inspireerinud, need asjad on lahus. Kontsertideks valmistub ta pikalt ja põhjalikult nagu ka 20. augustiks. Omal ajal on kirjutatud need lood neljale pillile, nüüd
60-le. Nii ei ole neid lugusid keegi enne kuulnud.

Hetkel on kõik alles paberil, nädala pärast on esimene proov
ansambliga. ERSO-s on nii professionaalsed mängijad, et nendega on proovid kolm
päeva enne kontserti.

KUULA täispikka intervjuud:

Piletid on müügil Piletilevis.

Orkestrile seatud Ruja esitus lisab neile meloodiatele kindlasti palju uusi nüansse ja värve. Eeskätt pidulikkust, suursugusust ja võimsust. Samuti õrnust ja intiimsust - saate kogeda, kui vaikselt võib tegelikult mängida üks hiigelsuur orkester!

Rokkbändi on Rannap kutsunud mängima parimad pillimehed, kellega tal on varemgi olnud hea koostöö. Need on Peter Põder ja Jörgen Pakkas kitarridel, Kaarel Liiv bassil, Ramuel Tafenau trummidel ning Kaspar Tambur süntesaatoritel. Kogu kooslust dirigeerib Kaspar Mänd, andekas noor dirigent, kes juhatab paljusid orkestreid, olles hetkel ka Pärnu Linnaorkestri peadirigent.

Kavas on armastatuimad Rannapi laulumeloodiad, mida te kõik tõenäoliselt teate peast: Eesti muld ja Eesti süda, Rahu, Nii vaikseks kõik on jäänud, Ilus maa, Suudlus läbi jäätund klaasi, Need ei vaata tagasi, Sa oled mul teine, Õunalaul, Eile nägin ma Eestimaad, Must lind, Must ronk, Kel on laulud laulda ja paljud teised.

See kontsert ei kordu! Teil on ainult ühel korral võimalus elada kaasa Ruja muusika muteerumisele sümfooniaks! Tulemus pole siiski päris sümfoonia, pigem - Rujafoonia!