Tundub ju igivana probleem, mida pakkuda juua külalisele, kes on roolis, oma töö või põhimõtete pärast alkoholisisaldusega jooke tarbida ei saa. On tekkinud meeldiv lahendus – Pulsi tume alkoholivaba õlu.

Õlle klaasi valamisel jääb püsima tugev, kergelt kreemikas ja tihe vaht. Aroomis küpsetatud vili.

Maitse on pisut karamelline, aga mitte magus. Järelmaitses on tunda kerget humalat. Just humala kibedus eristabki alkoholivaba tumedat õlut oluliselt näiteks naturaalsest kääritatud kaljast.

Tegemist on päris kindlasti just õllega. Arvestades, et humalas sisalduvad kibeained on rahustava ja antibiootilise toimega, võiks seda isegi tervislikuks lugeda. Seda eriti võrreldes kõikvõimalike suure suhkrusisaldusega ja värvaineterohkete jookidega, mis tihti meie peolauale satuvad. Kindlasti peaks toodet enne serveerimist jahutama – õige serveerimistemperatuur on nagu tumeda õlle puhul ikka 10 kuni 12 kraadi. Õige serveerimistemperatuuri puhul võib vabalt jääda tarbijale märkamatuks, et tegemist pole alkohoolse joogiga. Loomulikult pole alkoholivaba õlle pakkumise eesmärk tarbija ära petta, aga hea on pakkuda alkoholile võrdväärset alternatiivi. Õlu on samaväärselt alkoholiga õllele villitud maitseka sildiga klaaspudelisse. Siiski on pakendi järgi kohe eristatav, kas tegemist on alkoholisisaldusega tootega või mittealkohoolsega – erinevad on nii pudeli kui ka korgi värv.