Kui seni eelnes ettevõtetel uute iPhone’i, iPadi, Maci arvutite ja Apple’i teleseadmete kasutusele võtmisele hulk käsitööd nende seadistamiseks, siis nüüd saavad IT-töötajad ühes portaalis lihtsalt ja kiirelt kasutada seadmete üldjuurutust, osta vajalikul hulgal tarkvaralitsentse, luua ja hallata kasutajate kontosid ning neile antud juurdepääsuõiguseid. Nii hoitakse kokku oluliselt kallist tööaega ning ettevõtte töötajad saavad keskenduda oma põhitegevusele.

Kõrgmaa toobki suurima plussina uue teenuse puhul välja Pipedrive’i võimekuse käivitada masinaid seadmeid avamata, samas kui enne seda pidi alati kõik masinad käsitsi üle käima ning veenduma paigaldatud programmide olemasolus. „Seadmete ülesseadmise protsessid olid enne kõvasti aeganõudvamad. Lisaks seob uus teenus seadmed meie ettevõttega. See tähendab, et kui seade varastatakse või kaotatakse, ei saa seda uuesti kasutusele võtta. Samuti on meil nüüd lisavõimekus eemaldada vajadusel kogu informatsioon seadmest kaughalduse kaudu,” selgitab Kõrgmaa.

Ta soovitab Apple Business Manageri kõigile, kelle seadmepark koosneb enamas jaos Apple’i toodetest.

Seadmejuhtimise teenus annab ettevõtte andmetele suurema turvalisuse

Uus ärisuunitlusega Apple’i teenus on ühildatav kolmandate osapoolte seadmejuhtimise MDMi (mobile device management – inglise keeles) lahendustega ka siis, kui ettevõttes kasutatakse arvutite ja mobiilseadmete juhtimiseks erinevaid lahendusi. Apple Business Manageri saab kasutada nii värskelt soetatud Apple’i tehnika kui ka varem ostetud seadmetega.

Äriotstarbeline teenus on loodud spetsiaalselt ettevõtete jaoks, aitab neil kiiremini uusi seadmeid kasutusele võtta ning kahandab äririske, lastes ettevõtetel kaugjuhtida seadmetes olevaid andmeid. See nullib võimaluse, et ettevõttest lahkuvad IT-haldurid võtavad kaasa ka nende isikliku Apple ID-ga seotud süsteemiõigused ja rakendused. Ehk lisaks Apple’i toodete mugavamale seadistamisele saab neisse kaug­juhtimise teel paigaldada erinevaid rakendusi, otsustada, mida töötaja nutiseadmes teha saab või ei saa, ning samuti rakendada turvapoliitikat.

Tänu Apple Business Manageri ja MDMi tandemile sujub Apple’i seadmete paigaldus ettevõttes kiiremini ja mugavalt, sest IT-osakonna töötajad ei pea süsteemi ja vajalikku tarkvara igale arvutikasutajale individuaalselt installima. Lisaks seadmete juhtimisele ja läbipaistvamale inventeerimisele loob uus Apple’i ärilahendus võimaluse optimeerida IT-osakonna tööd ja sellega seotud kulusid.

Valge Klaari kliendihaldurid ja sertifitseeritud tehnikud aitavad valida just Sinu ettevõtte jaoks sobilikud lahendused.

Jaga
Kommentaarid