Peatselt koliti kaubamärk Aravuselt Rakverre Näituse tänavale, kus avati tootmisega samas majas esimene kalapood. Käesoleva aasta veebruarikuus avas Aravuse kalapoe Viimsi vallas asuvas Pärnamäe keskuses ja mais ka uuenenud Balti jaama turu kalasaalis. Aravuse kalapoed muudab eriliseks poes asuv suitsuahi, millega valmistatakse igapäevaselt traditsioonilisel meetodil suitsukala. Iga päev on valikus kuumsuitsutatud forell, angersäga ja tuur.

Värske ja kvaliteetne kala

Kogu toodangu muudab eriliseks selle värskus ja suurepärane maitse. Kõik tooted valmistatakse värskest toorainest ega kasutata külmutatud kala. Kvaliteet tagatakse tarnides kala alati kindlatelt partneritelt, kelle tootmise meetodites ja tehnoloogiates ollakse kindlad.

Aravuse müüb suitsutatud ja soolatud kalatooteid, mis on pakendatud vaakumpakendisse, ning klaaspakendis marineeritud kalatooteid. Tootmises kasutatakse ainult kalakasvatuses kasvatatud kala ja seda eelkõige seetõttu, et sealt saab kala stabiilselt kätte. Aravuse poodides pakutakse ka veekogudest püütud ahvenat, lesta, siiga ja koha.

Aravuse tooteid leiab ühtlasi Kaubamaja toidumaailmast, Maksimarketitest ja Rimis asuvatest Talu Toidab kauplustest.

Uuri lisa www.aravusekala.ee

Jaga
Kommentaarid