Kuna spaades on hoolikalt läbi mõeldud just need nüansid, siis saavad spaad palju ära teha selleks, et muuta eestlaste tervisekäitumist. Kubija spaa pakub tervistavat lõõgastust nii vaimule kui ka kehale.

Kuula, mida su keha ütleb ja vali endale parim lühipuhkus. Vajadusel saad nõu küsida spaa tervisekeskusest

Hoolitsused loodusest

Loodusel on suur jõud ja kui rääkida kehahooldusest, siis ka suur mõju. Sool, mesi, turvas, ürdid, erinevad aroomiõlid, laavakivid, šokolaad – need kõik on spaa hoolistuste ja massaažide „menüüs”. Näiteks võitleb salendav massaaž soola ja meega tõhusalt tselluliidiga mitmel moel: lükkab vere ringlusse, stimuleerib vereringet ja aitab organismil leebelt puhastuda.

Ei tasu arvata, et keha eest võiksid hoolitseda üksnes naised, sest peaaegu kõik hoolitsused sobivad hästi ka meestele. Eriti soovitaks meestele koorimist sisaldavaid kehahoolitsusi. Või miks mitte proovida vereringet ergutavat tugevatoimelist kogukehamassaaži eestimaise kanepiseemneõliga. Siit saab vitamiinid, niisutuse, see toimib põletikuvastaselt ja ennetab naha vananemist. Massaažis kasutatakse ka riidesse mähitud kivikubusid, mis soojendavad lihaseid massaaži alguses.

Hõrgutavalt kõlab ja mõjub ka šokolaadine, õnnehormoonidest pakatav kehahoolitsus. Kakaopuu ubadest saadud kakaomähis aitab parandada kehasiluetti ja vähendada “apelsinikoore” naha ilminguid. Teaduslikud uuringud tõestavad kakao stimuleerivat mõju endorfiinidele, s.o õnnehormoonide moodustumisele, luues kõrgendatud meeleolu ja toimides efektiivselt rasvapõletusprotsessile. See meeleline gurmeehoolitsus ei jäta kedagi ükskõikseks!

Paastumine

Kui on soov ette võtta põhjalikum puhastumine, siis on valikus ka paastumine. Paast on organismi üleüldine puhastumine jääkainetest ja toksiinidest, mille käigus uueneb nii vaim kui ka füüsis. Paastumise ajal tagastatakse organismile vajalik rikkalik veekogus. Tunned end pärast reipa ja elujõulisena.

Kubija spaa on mõeldud kõigile. Siit saavad hea enesetunde tulevased emad, lapsed ja noored, vanaemad ja vanaisad. Männimetsas asuvas Kubija spaa- ja saunakeskuses saab nautida vee- ja saunamõnusid. Ja mitte ainult – sealt saad tervema olemise ja meeldejääva elamuse!

Jaga
Kommentaarid