„Meie tiim on piisavalt väike, aga see ongi meie tugevus. Oleme valinud meeskonda töötajad, kes on brändisaadikud. Me suudame otsustada olulisi asju kiiresti ega pea ootama kauge peakontori heakskiitu,” tutvustab Hepa OÜ juhatuse liige ning turundus- ja kaubandusjuht Kaspar Nisu.

Hepa esmasiht on olla kohalike klientide jaoks parim peatuspaik, kust saab nii mootorikütust kui ka kinnitada keha maitsvate einete, suurepärase kohvi ja laia snäkivalikuga. Tankla pakub muidki tarvilikke teenuseid, mida teelolija vajab – näiteks autopesu ja haagiserent.

„Meie konkurentsieelis on kiirus ja paindlikkus. Leiame klientidele alati kiire ja parima lahenduse ning küsime neilt vahetut tagasisidet. Nii kindlustame jätkuva arengu,” rääkis Kaspar Nisu.

Ajalugu on kindlalt tallel

Hepa meeskond peab au sees ettevõtte endist omanikku Helmet Palmi, kes oli Raplamaal väga lugupeetud mees. Tänu tema tehtule on Hepal välja kujunenud lojaalne kliendibaas.

„Suurest lugupidamisest Palmi vastu pingutame iga päev selle nimel, et Hepa bränd ja tanklad areneksid. Soovime pakkuda klientidele just seda, mida tänapäeva moodne tankla lisaks mootorikütusele pakub: 24/7 lahtiolek, tanklakauplus koos parima kohvi ja einevalikuga, autopesula, haagiserent jpm,” sõnab turundus- ja kaubandusjuht uhkelt.

Hepa eesmärk on olla Raplamaa tugevaim ja tuntuim tanklakett. Seetõttu panustavad nad väga palju sealsesse kogukonda. „Investeerime oma tanklatesse. Arendame välja laia kaubavalikuga hubaseid tanklapoode, kuhu kliendid on oodatud,” loetleb Kaspar Nisu, märkides, et Hepa pingutab iga päev selle nimel, et nende kohv oleks parim, toiduvalik tervislik ja maitsev ning teenindus soe ja sõbralik. Hepa toetab ka kohalikke ettevõtmisi ja üritusi. „Meil on suur au olla eelmisel hooajal korvpalli meistriliigas finaali jõudnud AVIS UTILITAS Rapla toetaja. Oleme koostöös korvpalliklubiga loonud süsteemi, kus iga Hepa klient saab anda oma panuse kohaliku korvpalli edendamiseks. Iga Hepast ostetud HotSpoti kohvijoogi eest anname 10 senti Rapla Korvpallikooli noortele.”

Peale spordi toetab Hepa iga-aastast suurüritust Rapla Miss, mis toob kokku pealtvaatajaid üle terve Eesti.

Jaga
Kommentaarid