Parim kokk
Tõnis Siigur restoranist Stenhus (pildil)
Nominendid Aleksander Fedin
restoranist Kolm Õde
ja Vladislav Djatsuk restoranist Egoist

Parim restoran
on veinirestoran In Studio Vinum
Nominendid restoran Vertigo
ja piprarestoran Karl Friedrich

Parim pere- ja lapsesõbralik söögikoht
on Suure Tõllu Kõrts Saaremaal
Nominendid Restoran Paat ja Lucca

Parimaks õllepakkujaks
valiti restoran-õlletehas Beer House
Nominendid Baieri Kelder
ja Püssirohukelder Tartus

Parimaks pubiks
tunnistati Suure Tõllu Kõrts Saaremaal
Nominendid Altja Kõrts
ja restoran-õlletehas Beer House

Parim toidu ja veini sobivus
on veinirestoranis In Studio Vinum
Nominendid restoran Vertigo ja Bonaparte

Parim kohvik
on UpUp Lounge
Nominendid Café Truffe Tartus ja
kohvik C´est La Vie

Parim paik Tallinnas
on restoran Ö
Nominendid Vertigo ja Bocca

Aasta toiduelamus ja üllatusauhind
läks restoranile Tchaikovsky

Parim gurmeerestoran
on Stenhus
Nominendid restoran Ö ja Bonaparte

Kuidas valiti parimaid söögikohti?
Hõbelusika saamiseks pidi restoran läbima põhjaliku hindamise. Poolesaja küsimusega hindamisankeedid arvestasid söögikoha eripära. Üheksa kuu jooksul hindasid ettevalmistuse saanud kohtunikud juhuslike külastuste põhimõttel söögikohti Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Saaremaal ja mujal Eestis. Kohtunikeks olid valitud inimesed, kes oma elu või töö tõttu on eri maade toidukultuuriga hästi kursis.

Hindamisvoorude lõpptulemused luges kokku audiitorfirma AS PriceWaterhouseCoopers ja koostas punktisummade kaalutud keskmiste baasil söögikohtade paremusjärjestuse. Pärast kokkuvõtete tegemist käivitub konkurss Hõbelusikas 2008.