Selleks imeliseks kohaks on kauplus Fotomeister Pluss, mis asub aadressil Rävala pst 8. Suurepärane asukoht, kust võib igal hetkel läbi hüpata. Olgu siis teel koju või nädalavahetusel, pärast kosutavat einet mõnes lähikonna kohvikus. Ent mõeldud on ka neile, kes eelistavad oma ostud diivanipatjadel mõnuledes e-poest välja valida.

Et tegu on linna parima valikuga, leiab siit absoluutselt kõigile midagi toredat, mida jõulukotti pista. Tuleb ainult pisut mõtiskleda, mida ja kellele. On su sõbrad näiteks peagi abieluranda sõudmas või mõnd eksootilist reisi ette võtmas? See kõik ju vajab talletamist! Nii et fotoalbumist ei saa üle ega ümber. Fotomeister Plussi valik on uskumatult kirju ja seda nii suuruste, materjali kui ka tehnikate mõttes. Otsid näiteks eksklusiivset albumit? Aga palun – uhked nahast kaantega iludused ootavad sind! Või siis midagi nunnut lapselapsele. Tuleb üksnes otsustada, kas võtta nurkade, teibi või liimiga kinnitatav lahendus või hoopis lihtne kiletaskutega album.

Või on sul näiteks mõni armas foto, mida oma sõbrale kinkida. Lihtsalt niisama kaardus fotopaberit ju naljalt kingikotti ei pista. Et foto erilisust veelgi tõsta, vajab see ideaalselt passivat raami ja Fotomeister Pluss pakub neid küllaga. Sobiva lahenduse leiad ka siis, kui tegemist on tavapärasest pisut erilisemas mõõtudus fotoga, olgu selleks siis 70 x 100 või 6 x 9.

Käisid just rabamatkal ja fotosilm püüdis kinni kütkestava hetke loojuvast päikesest, taamal metsik puutumata loodus. Liiga imeline kaader, et lihtsalt desktop'i pildiks sättida? See väärib eksponeerimist ja seda suurelt. Fotolõuend on selleks suurepärane võimalus. Kui on aga soov suuremõõtmeline pilt kohe kahepoolse teibiga seinale riputada, on mõistlik kaalult kerge kapaplaadi kasuks otsustada. Et printimiseks kasutatakse uue põlvkonna suureformaadiliste fotode printerit, on tulemus uskumatult kvaliteetne. Otseloomulikult prinditakse ka tavapäraseid väiksemaid pilte, ilmutatakse filme, digiteeritakse diapositiive, pildistatakse dokumendi- ja portreefotosid jne.

Kui perekonna arhiivi korrastades jäi aga näppu haruldane foto või kaader diapositiivilt, millega oma kallist memmekest rõõmustada, tasuks taas Fotomeister Plussi poole pöörduda. Enamasti vajavad sellised reliikviad mõningast kõpitsemist, et katkist serva või tuhmunud värvi taastada. Fotomeister Plussi spetsialistid on ka selles tõelised meistrid.

Tutvu Fotomeister Plussi lõputu valikuga siin, kuid kohale tulles üllatud rohkem, sest kaupluses on toodete valik veelgi suurem.

Jaga
Kommentaarid