Makroonid:

>90 g munavalget

>110 g mandlijahu

>200 g tuhksuhkrut

>30 g suhkrut

>soovi korral 1 g roosat toiduvärvi

Sega mandlijahu ja tuhksuhkur ning peenesta minilõikuris või köögikombainis ühtlaseks peeneks pulbriks. Sõelu läbi sõela.

Vahusta munavalged koos toiduvärviga keskmisel kiirusel pooltugevaks vahuks ja lisa vähehaaval suhkur. Lisa kiirust ja vahusta veel pisut, kuni saad läikiva vahu. Lisa mandli-­tuhksuhkru segu ja sega ettevaatlikult spaatliga, liigutades alt üles, kuni kõik on ühtlaselt segunenud. Pritsi läbi kondiitripritsi sileda otsiku (1 cm läbimõõt) küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile südamekujulised makroonid. Lase seista 20 minutit ja küpseta 130kraadises ahjus 15 minutit.