Mina keetsin jõuluhanest ülejäänud kontidest korraliku potitäie boršisuppi. Maitsva supi eelduseks on hea puljong ja retsept. Roman Zaštšerinski kokaraamatust leitud retsepti kasutades sai supp sama maitsev kui tema kohvikus MOON pakutav. Ka järgmisel päeval kiitsid nii suuremad kui pisemad sööjad seest soojendava supi maitset. Mina omakorda kiidan Romani kokaraamatut.Romani boršPuljongiks läheb vaja

1 kg kondiga veise- või linnuliha (mina keetsin puljongi hanekaelast ja -kontidest)
3 l vett
2 loorberilehte
8 musta pipra tera
mõned nelgi- ja vürtsiterad
1 sibul
1 porgand
1 sellerivars
3 küüslauguküünt

Supiks

800 g peeti (keedetud)
¼ valget peakapsapead
1 suurem porgand
1 suurem või paar pisemat sibulat
4 kartulit
2 sl tomatipastat
1 sl soola
1 sl suhkrut
1 tl 30% äädikat
4 küüslauguküünt
musta pipart

Serveerimiseks

värsket peterselli ja rohelist sibulat
hapukoort ja musta leiba