Jalka MM on ukse ees ning raudselt vaatad sa juba sellise pilguga ringi, et milliste sõpradega koos mõned kihlveod sõlmida - kes võidab, kes kaotab, milline on finaali tulemas või mida iganes muud.

Kui aga oled veidi kogenum kihlveohunt, tead täpselt, et sõpradega kihlvedude sõlmimine on pisut nagu tuule püüdmine väljal - tore tegevus aga kasu väike. Sest loomulikult täpselt sel hetkel, kui oled oma semude vastu kihlveo võitnud, teevad nemad nägu, et ei ole kokkuleppest sulle kuuspakk tuua midagi kuulnudki ning täpselt sinnapaika see asi jääb. Lihtsam oleks olnud kokkuvõttes iseendaga kihlvedu sõlmida.

Kui aga päris omaette kihlvedusid sõlmida ei viitsi, tuleb sulle appi Coolbet. Nende keskkonnas saad panustada kõikvõimalikele aspektidele, mis ühe MM-i juures saavad olla: võidud, väravad jne.

Ning mis kõige toredam - esiteks ei pea sa Coolbeti taga ajama, et oma võitu kätte saada ning teiseks - sa ei kuule ühtegi lolli vabandust, miks mitte kihlvedu sõlmida ja ka koefitsendid on märksa etemad kui „Oh, veame ühe kuuspaki peale kihla”.

Bose Soundtouch 300 Soundbar – täiuslik heli koos auhinnatud disainiga

Telerite pidev õhemaks muutumine tähendab samas suurenevat vajadust kvaliteetsete kõlarite järele nii filmi-, spordi- kui ka muusikaelamusteks. Bose on kogu maailmas tuntud kodukinosüsteemide tootja ning tunnustust kogunud eelkõige väga kvaliteetse heli edastajana. Uus Bose SoundTouch 300 soundbar ei tee selles osas ühtki järeleandmist ning pakub kuulajale täiuslikku helikvaliteeti. Bose soundbar'i heli on rikkalik ja nüansirikas ning kõlari bass on parem kui ühelgi teisel samas suuruses soundbar'il.

Kui soovite oma helinaudingut veelgi täiustada, saab soundbar'ile lisada juhtmevaba bassikõlari Acostimass 300 – sellega te lihtsalt ei kuule bassi, vaid ka tunnete seda.

Bose SoundTouchi äpi abil on võimalik kogu heli lihtsalt juhtida ja seadistada. WiFi- ja Bluetoothi ühendus võimaldavad kuulata kõiki tuntud muusikateenuseid, internetiraadiot ning lemmikuid oma playlist'ist.

Suurepärasele helikvaliteedile lisaks on suurt rõhku pandud disainile. Efektsed kvaliteetsest klaasist pinnaga tooted sobituvad igasse interjööri. Selles valguses tundub ka mõistetav, et tooted on võitnud 2017. aastal maineka Red Doti disainiauhinna.

Läheneva jalgpalli-MM-i puhul on Bose soundbar'i komplekt asendamatu kaaslane, viies jalgpallielamused täiesti uuele tasemele.

Oma kõrv on kuningas, seega peab heli vahetult kuulama ja kogema. Huvilised on alati teretulnud seda kogema Bose ametliku edasimüüja Miterassa uues salongis Endla Ärimajas Tallinnas, Endla tänav 16.

Sony Center – teleri valikul usalda tõestatud kvaliteeti ja pikaajalist kogemust

16-aastane kogemus sedavõrd kvaliteetse ja nõudliku maailma tehnoloogiaettevõtte nagu Sony esindajana on kahtlemata suureks usaldusväärsuse näitajaks. Sellest lähtuvalt ka põhjus, miks üha enam kliente telerit soetades Sony Centeri poole pöördub.

Võimalikult suur pilt, tihe kaadrisagedus, kvaliteetsed värvid ja valgustus – need loovad elutruuduse ning on kvaliteetse teleri puhul asendamatud, milleta ei saa tõelist elamust jalgpalli-MM-i vaataja, loodussaadete huviline ega kontserte nautiv melomaan. Samas on tõsiasi, et mitte iga müüja ei suuda seda hoolimata paljulubavast fassaadist pakkuda.

Sony Centeri spetsialistide sõnul on alla 55-tollise teleri müük pigem harv nähtus ja see number suureneb iga aastaga. Ka kliendid muutuvad ajaga üha teadlikumaks. „LED ja OLED – mis need on?” võivad veel täna mõned inimesed küsida. OLED on praegu teleritehnoloogia viimane sõna, mille puhul on iga piksel eraldi juhitav ning valgust, heledust, tumedust jne on ekraanil võimalik juhtida lokaalselt ehk suunata täpselt sinna, kuhu vaja. Teleri suuruse ja pildikvaliteedi puhul peaks klient endalt küsima: „Kas ma soetan kvaliteetsema teleri ja saan silmadega kodus raha tagasi või vastupidi?” Sony Center panustabki sellele, et esmapilgul tunduv lisakulutus muutuks lühikese ajaga väärt investeeringuks.

Võib tulla üllatusena, et telereid vahetatakse harvemini kui autosid. Nagu kogenud telerimüüjad Sony Centeris teavad rääkida, tundub teler liiga suur ainult paar päeva. Praktikas lihtsalt harjutakse kiiresti ära ja leitakse, et oleks võinud soetada veelgi suurema. Teleri ostu puhul ei ole patt talitada natuke üle oma vajaduse, et hilisem rahulolu oleks suurem.

Sony oma toodete osas kompromisside jaoks kohta ei näe, pakkudes kõikidele toodetele kaheaastast garantiid, seda ka ärikliendile. Tehase kontroll on niivõrd tugev, et praaki välja ei lasta.

Lisaks Sony Centeris müüdavatele Sony teleritele ja helilahendustele leiab Endla 16 asuvast salongist ka Eesti suurima valiku Bose helitehnikat. Bose kõlarid on tuntud oma kompaktses kestas ideaalse heli poolest. Bose eesmärk on teha ideaalset heli, ilma et oleks märgata, kust see heli tuleb. Teisisõnu maksimaalne kvaliteet igas kuupsentimeetris.

Sony Center (Miterassa OÜ) on juba 16 aastat esindanud maailma juhtiva tehnoloogiaettevõtte Sony erinevaid ärivaldkondi, pakkudes audiovisuaalseid täislahendusi – kodukinost päriskinoni ja kodust konverentsikeskuseni. Suurte kogemustega spetsialistid saavad Teile abiks olla nii kodustes lahendustes kui ka suuremates ärilahendustes. Toodetega tutvumiseks ja kvaliteetse nõu saamiseks olete oodatud tutvuma meie toodete ja lahendustega Endla Ärimajja aadressil Endla 16 (Tallinn) või Rocca al Mare keskuses asuvasse poodi ning samuti leiab asjakohast infot www.miterassa.ee/sonycenter.

Palka omale muruniitja!

Et jalgpalli-MM-il ei jääks üksi värav nägemata, siis palka omale isiklik muruniitja!

Vaata lähemalt www.balticagromachinery.com ja soeta omale kvaliteetne robotniitja, et saaksid rahulikult jalgpalli-MM-ile keskenduda ning sellest endale täisväärtusliku elamuse teha!

Et saada kätte maksimaalne jalgpallielamus, usalda muruniitmine John Deere Tango E5le. Mururobotiga saad alati täpse ja ühtlase niidutulemuse ning selle programmeerimine on äärmiselt lihtne.

Naudi jalgpalli MM-i nagu õige sakslane! Viis nutikat ja kummalist soovitust tugitoolisportlasele

Kas on veel midagi paremat kui jalka ja õlu? Valitsevad maailmameistrid sakslased armastavad mõlemaid võrdselt ja kirglikult. Loe, mis on sakslaste kõige pentsikumad jalgpallitraditsioonid, ning otsusta ise, mida võtad ja mida jätad.

1.Vaata koos perega.Jalgpallimatši vaatamine on Saksamaal perekondlik sündmus, millest võtavad osa nii vaarvanaema kui ka lasteaialapsed. Kui on üldse sobivat aega, millal oma pere jalgpallipõlguritele suure spordiala võlu tutvustada, siis on see jalgpalli MM. Parimad mängijad, haaravad mängud ja suurim põnevus. Tõeline kvaliteetaeg!

2.Vaheta traditsiooniline õlu alkovaba vastu.Sakslased joovad meelsasti alkoholivaba õlut. Sa ei usu? Kui sulle on seni tundunud, et sakslased elavad igaveses Oktoberfesti vines, siis tegelikult on klassikalise lager-õlle alkoholivabad versioonid Saksamaal väga armastatud ning alkoholivaba õlut nauditakse nii toidu kõrvale, pärast sportimist taastusjoogina kui ka niisama, maitseelamuse saamiseks. Sakslased on alati olnud nutikad – jalkamatši nautimine argipäeva õhtul ei pea alati lõppema uduse ja ähmase hommikuga. Tasub uurida, mida kodumaine poelett pakub.

Huvitav fakt:

Saksamaal on müügil enam kui 400 erinevat alkoholivaba õlut, mida lisaks harilikele müügikohtadele pakutakse ka spordiklubides.

3.Tähista korralikult.Jalka MM tähendab grillimist ja tänavapidu. Pole ebaharilik, et liidumaa spordisõber tassib mängu ajaks televiisori aeda ja sussutab sinna kõrvale vorstikesi (PS. Vaata järgmist punkti), samal ajal kui sõbrad ennast mõnusasti sisse seavad. Sakslased on tuntud ka oma laululembuse poolest. Laulujoru võetakse üles eelkõige võidueufoorias ja selleks on oma kindel repertuaar. Laulurahvana võiksime ju sama teha?

4.Võta menüüsse uued näksid.Asenda traditsioonilised koka ja krõpsud Berliini klassikalise tänavatoidu, karrivorsti vastu. See maailmakuulus kiirtoit on mõnus grillvorst, mis kastetakse kuumana pulbristatud vürtsidega kaetud ketšupi sisse ja serveeritakse tihti friikartulitega. Karrivorst on tõeline turismimagnet, mida proovimata ei saa Berliinist lahkuda.

Veel hea teada:

Saksa sportlased ei pihusta kohalikel spordivõistlustel üksteist autasustamistseremoonial mitte traditsioonilise šampuse, vaid õllega. Täpselt nii oluline on õlu nende kultuuris ja spordis. Kui sinu lemmiktiim võidab, oled kahtlemata ära teeninud korraliku õlleduši.

5. Proovi sakslaste lemmikut karastusjooki.Avasta enda jaoks berliinlaste alkovaba lemmikkokteil – Fassbrause. Sakslased armastavad kääritatud õllejooke, mis on enamasti alkoholivabad. Kui sa pole klassikalise õlle fänn, siis tasub Fassbrause poole vaadata. Rahvasuus spordiõlleks kutsutav Fassbrause on alkoholivabast õllest ja naturaalsest sidrunimahlast valmistatud jook, milles on ohtralt B-vitamiine ning antioksüdante. See on kosutav ja tervislik alternatiiv õllele või muule karastusjoogile. Kes oleks võinud arvata, et õlu on tervislik?

Eesti õllesõbrad saavad suve hakul kaks uut ja põnevat toodet

Alkoholivabade õllede trend on ka Eestisse jõudnud. Äsja tuli müügile eestlaste seas tuntud ja armastatud A. Le Coq Premiumi 0,33-liitrises pudelis alkoholivaba versioon. A. Le Coq Premiumi alkoholivabas õlles on säilinud Premiumile omane pehme maitse tänu erilisele valmistamisviisile. Alkoholivaba õlle valmistamisel eraldatakse õllest alkohol spetsiaalse vaakumtehnoloogia meetodil. Tänu vaakumile on võimalik alkoholi eemaldada madalal temperatuuril ja õlle maitseomadused ei kannata. Nii säilib ka alkoholivabas õlles Premiumi hea maitse ja rikkalikult B-vitamiine.

Kompromissitu nauding!

Berliini hipsterite legendaarne õllejook Fassbrause nüüd ka Eestis

A. Le Coq Fassbrause on kerge sidrunimaitsega naturaalselt kääritatud jook, mis on valmistatud alkoholivabast õllest ja sidrunimahlast. Jook sisaldab hulgaliselt vajalikke B-grupi vitamiine (B6, B12, B5ja B7) ja on hea ning tervislik alternatiiv karastusjookidele. Ideaalne suvine janukustutaja ja tõeline maitseelamus!

Jaga
Kommentaarid