Midagi erilist: Austrid sidrunikaaviariga
Bordoo restoranis valmistab ta tervituskäiguks küpsetatud ja jahutatud austri à la russe, nagu Siigur seda austrikarpi sätitud imelist ampsu nimetab. Serveeritud on see peene nimega amuse-bouche austri küpsemisel tekkinud vedelikus, millesse on segatud tilgake sojakastet ja oliiviõli. Küpsetatud austritelt lõikab Siigur ära sakilised servad ja servadest valmistab omakorda austrimajoneesi, millesse lisaks austriservadele segab mahedamaitselise oliiviõli, sinepi ja munakollase. Sidrunimahlas hoitud šalotid on ta hakkinud imetillukesteks kuubikuteks ning sinepiseemned marineerinud šerriäädikas. Keedetud jalapenost saadud massi on ta vetikapulbriga geeliks ajanud. Kõik need komponendid on sätitud austri alla, mida pealt kaunistavad söödavad lilled ja paberõhuke leib. Tipus troonib sidrunikaaviar ehk sidrunhappest ja tuhksuhkrust pallikesed. Austrikarp koos väärtusliku sisuga on asetatud vürtside ja tähtaniisiga vooderdatud alusele.