Peakokk Riho Heinmets, kellel lisaks Tallinna tipprestoranide köökidele selja taga ka kogemus Londoni legendaarsest The Fat Duckist, on koostanud menüü, mille hinnatase on küll pealinna ühele nooblimale restoranile kohaselt kõrge, kuid siiski pigem nelja aasta taguste avamishindade klassist. Lisaks saab kõiki roogi nüüd tellida ka poolekaupa.

Toitude nimistu on üsna napp, aga sisaldab mõndagi originaalset ideed (nagu näiteks röstitud kartuli "tee"). Laialt levinud idamaiste maitsetega Kolme Õe köök ei flirdi, kuid erinevate Euroopa (ka Eesti) köökide detaile on vaimukalt põimitud.

Meeldiva vapustuse saab härjasabast (155/85), mida serveeritakse harknäärme kannellooniga.

Pearoogadest on läbikasvanud seljatükist valmistatud küüslaugune lambaviiul (290/170) ülevoolavalt mahlakas ja magusroogadest paneb ananass (ananassitäidisega kevadrull, sidrunheina panna cotta ja kihisev kokteil piña colada granita'st ja ananassimahlast, 100/60) mitmekesise punkti.

Kahel korral Wine Spectatori auhinnaga pärjatud veinivalik on hinnatasemelt kõrge, kuid endiselt suurepärane ja paarkümmend nimetust ka klaasikaupa saadaval.