Kõhtu täitma tasub siia aga ­kindlasti tulla. Maitse, hind ja kvaliteet on parajalt paigas. Vanalinnas 25 krooni päeva­supi ja 45 krooni päevaprae eest ei ole just üleliia küsitud. Aga just sellise hinnaga saab peenes trendirestoranis argipäeviti kell 12-14 keha kinnitada. Kuigi ettekandjal eriti tegevust pole, jätab teeninduse kiirus ja tähelepanu siin ikkagi soovida. Kui algatuseks tellitud vesi lauda jõuab, on ühes klaasis laimisektor ja pool maasikat, teises aga pole.

Teenindaja küll selgitab, et maasikad lõppesid just otsa. Ilmselt oleks targem olnud seda viimast poolikut maasikat mitte veeklaasis serveerida, sest ega ju vastu talve maasikat ooda­ta ei oskagi. Road olid aga ­maitsvad ja toitvad.

Supivalikust mõjus ilmastikule vastavalt ja tervisele turgutavalt ingveripuljong käsitsi valmistatud lõhe vontonidega (50 krooni). Lõhetäidis oli korralik ja harmoneerus jõulise ingveri maitsega hästi. Kõige kallim roog (170 krooni) menüüs on veisefilee punase veini kastmes. Lisandid tasub sellele kindlasti juurde tellida, sest lihapalad olid küll parajad, kuid salatiports oli liiga pisike. Ettekandja lisandite soovitamisega vaeva ei ­hakanud nägema ja sööjad ei taibanud ka kohe küsida. Liha küpsusaste oli sobivalt medium done ja liha parajalt pehme. Desserdiks tellitud Black and White šokolaadidessert (70 krooni) lausa sulas suus ja maitses hõrgult. Kuigi ka 40 krooniga saab menüüst šokolaaditordi apelsinikastmega, mis samuti isuäratav tundus.

Õhtu saabudes hakkas kesklinna kauneid siresääri siia kogunema. Šampanjat või seksikaid kokteile, mida nad mekivad ning mida neile siin ilusate silmade eest välja tehakse, leiab joogikaar­dilt rohkesti. Enne klubidesse suundumist on see meeleolu loomiseks just sobiv koht.