? 1 kg kanafileed

? juursellerit

? porrulauku

? 0,5 dl vahukoort

? 75 g ürditoorjuustu

? värskelt jahvatatud pipart ja meresoola

? tüümiani

Serveerimiseks

? päikesekuivatatud tomateid

? kirsstomateid ja oliive

? värsket basiilikut

Valmistamiseks

koori juurviljad ja lõika ribadeks. Keeda soolaga maitsestatud vees 4 minutit ja nõruta.

Tee kanafilee keskele pikuti sisselõige ja keera raamatuna lahti. Klopi vasaraga sobivateks tükkideks. Lõika filee ebatasased osad ja servad ning aja need läbi hakklihamasina. Sega saadud segu hulka toorjuust ja vahukoor ning maitsesta soola ja pipraga. Määri õhukestele fileetükkidele hakklihasegu ja köögiviljaribad ning puista üle hakitud tüümianiga. Keera tihedalt rulli ning mässi fooliumisse. Küpseta 150kraadises ahjus 45 minutit. Siis ava foolium pealt ja küpseta 250 kraadi juures veel 15–20 minutit. Jahuta ja serveeri viiludena.