Muutus toimus üsna kiiresti ja märkamatult, nii et mõni hajameelsem külastaja ehk esialgu vahetust ei märkagi. Seda enam, et ka More’is on põhirõhk värsketel küpsetistel. Kui aga Vertigo jaoks paistis pagarikohvik olevat pigem kõrvalprojekt, siis More näib asja hoopis tõsisemalt võtvat – nii pakutava valiku kui ka sisu poolest.

Küpsetistevalik on kohvikuletil näha: soolastest quiche’idest ja baguette’idest magusate tartalette’ide ja muffiniteni. More’i väikeste munakujuliste laudade taga saab nautida aga ka tõsist lõunasööki – muidugi kui õnnestub vaba nurgake leida, mis nädalavahetusel võib olla üsna keeruline.

More’i interjöör soosib kergeid šopinguvahelisi hingetõmbepause – ruum on avar, õhuline ja liigendamata, lauad kahe istekohaga. Ruumikujunduses mängib keskkond põhirolli: ühelt poolt raamatupoe hubane õhkkond, teisest küljest peadpööritav kuristikuvaade Viru keskuse aatriumi. Lihtne ja sundimatu, aga töötab suurepäraselt. Hea, et uued asukad eelmise kohviku ilmet kramplikult muutma ei püüdnud hakata.

Püsimenüüs on nipet-näpet salateid, aga ka tõhusamat toitu, nagu üle 18 euro maksev T-luu steik. Ajutisema loomuga road on letil eraldi lehel kirjas.

Kuna More on avatud hommikul kella 9st, saab päeva hakul tellida ka traditsioonilisi hommikusi roogi, nagu lisanditega omletid või puder. Omlett tomati ja peekoniga (3.50 eurot) tuleb lauale tulikuumal ja õhulisel kujul ning maitseb suurepäraselt. Lisandiks armastab More’i kokk nii sellele kui ka järgmistele roogadele panna ümarate lehtedega põld- ehk lambasalatit. Sellesama rohelisega kohtub sööja ka põhimenüüsse kuuluvas pardifilee salatis (8.50 €), mis vaatamata soolasele hinnale on kindlasti maitsmist väärt. Krõbe    da koorikuga mahlakad pardipalad on koos parasjagu teravust lisava dijoni sinepi kastmega võrratu kooslus.

Päevamenüüst pärit läätsesupp (3.50 €) samavõrd ei üllata, kuid on mahe ja maitsev ning üsna suures taldrikus. Toekama kõhutäie saab Sirloin steakist (8.95 €), mis koos või ja ürtidega maitseb mahlakas ja imehea. Lisaks juba tuttavale ümaralehelisele salatile on pearoa lisandiks kartulipüree, mis on küll magedavõitu, kuid seda viga saab iga sööja oma maitse kohaselt parandada.

Kohvikõrvasest maitseb laias pokaalis tiramisu (3.50 €) vaarikaselt, karamelliselt ja mahlakalt, mustikamuffin (1.90 €) ei jäta aga kuigi sügavat muljet, on pigem kuivavõitu ja üllatusteta. Selle vea parandab aga kuhjaga passionvilja-besee tartalette (1.80 €), kreemja tugevalt magushapuka sisuga maiustus. Ainuüksi sellise suutäie pärast tasub uus kohvik üles otsida.