RKM Team loodi aastal 2008 ja on 100% erakapitalil põhinev heakorrateenuseid pakkuv ettevõte. Selle jätkusuutlikku kasvamist iseloomustab seaduskuulekus, kõigi teenuste läbipaistvus, õiglustunne ja innovaatiline areng. Ettevõte on täna oma usalduse ära teeninud nii riigi- kui ka erasektoris. Sihikindlalt on liigutud kogu valdkonna arendamise suunas, investeeringud on põhjalikult läbi mõeldud ning klientide vajadused on muutnud ettevõtet paindlikumaks, hoolivamaks ja mõistvamaks. Ettevõte on selle usalduse eest siiralt tänulik ja usub, et on suutnud pakkuda klientidele võimaluse tegeleda segamatult oma põhitegevusega.

Tondi Käsipesula teostab pesu- ja kaitsetöötlusi kõiki liiki sõidukitele, mootorratastest väikelennukiteni.

Heakorratööd aasta ringi

Masinapargi täiendamine ja uuendamine on andnud suutlikkuse teenindada erinevaid ning keerulisi objekte. Kogu tehnikapark on varustatud GPS-jälgimisseadmete ja -süsteemidega, mis muudavad töö operatiivsemaks ning kliendi jaoks läbipaistvamaks. Masinapargis on lumetõrjeks kasutusel arvestatav valik erineva suurusega mehhanisme, võimaldades kasutada saha laiust ühest kuni viie meetrini.

Mehhaniseeritud lumekoristusele lisaks teostab ettevõte nii libedusetõrjet erinevate puistematerjalidega, lume äravedu kui ka jää- ja lumekoristust katustelt.

RKM Team omab Tallinna kesklinnas võimalust ladustada erinevatel pindadel lund kokku ligi sajal tuhandel ruutmeetril. Seega on neil ka force majeure’i olukordades piisavalt ruumi lume ladustamiseks, et ühegi kliendi tegevus ei peaks kannatama lume rohkuse tõttu. Teenuseid pakutakse seitse päeva nädalas ja ööpäev ringi.

Talvisel perioodil hooldab RKM Team objekte umbes poolteist miljonit ruutmeetrit ööpäevas.

Kevade-suve-sügise perioodil teostab RKM Team haljastuse hooldusega seotud töid: muru, heina ja võsa niitmist, muru õhutamist ja väetamist, puude ja põõsaste hoolduslõikust, ohtlike puude lõikust ning lehtede koristust. Muruniitmiseks on kasutusel 0-pöörderaadiusega profiniidukid. Teenuseid pakutakse vastavalt kliendi soovile kas ruutmeetri-, tunni- või kuuhinna alusel.

Lisaks haljastuse hooldusele teostatakse kevadest sügiseni erinevaid pinnase- ja kaevetöid, parklate ja platside aluste ehitust ning väljakaevet, teede hööveldamist ning teekraavide rajamist. Ettevõte müüb erinevaid puistematerjale, teostavad teede ja platside mehhaniseeritud harjamist. Neilt saab tellida ehitusjäätmete, ülegabariidilise prügi ja pinnase utiliseerimist ning äravedu.

Tondi Käsipesula teostab pesu- ja kaitsetöötlusi kõiki liiki sõidukitele, mootorratastest väikelennukiteni.

Eesti esimene ja staažikaim käsipesula

Alates 2011. aastast kuulub RKM Team OÜ-le Eesti esimene ja staažikaim käsipesula, Tondi Käsipesula, mille arengusse on aastate jooksul väga palju panustatud.

Kompromissitu detailsus töödes, oskus teostada töötlusi väga suurele ampluaale sõidukitest (mootorratastest väikelennukiteni), asjatundlik nõustamine ja professionaalne teenindus on need, millega ettevõtmine tänaseks turul väga tugevalt eristub. Kogu töö sõidukite töötluse ja puhastuse osas valmib käsitööna, milles iga pisemgi detail on oluline, milles iga töövõte peensusteni läbi mõeldud.

Teenuste valikust leiab lisaks pesudele veel mitmeid teisi teenuseid: pindade taastamised ja kaitsetöötlused (poleerimine, vahatamine, tekstiilikaitse, keraamiline töötlus jne), salongi keemiline puhastus, desinfitseerimine, tekstiil- ja nahkpindade kaitsetöötlus jpm.

Tondi Käsipesula klientideks on kindlate veendumuste ja teadlike valikutega sõidukiomanikud, kes hindavad teenuste kvaliteeti ning professionaalsust. Tondi Käsipesulal on praeguseks üle 1000 lojaalse kliendi, nii eraettevõtteid, riigiasutusi kui ka eraisikuid.

Jaga
Kommentaarid