Kohvik on avatud esmaspäevast laupäevani, pakkudes üle linna tuntud kondiitri- ja pagaritooteid ning isetehtud salateid alates kartulisalatist ja rosoljest kuni põnevamate kitsejuustu- ja puuviljasalatiteni, suppe ning päevapraade. Kohviku teenindus on Rootsi laua stiilis ning sisustus nii hubane ja kodune, et Piret Britta sõnul on juhtunud rohkem kui korra, et kliendid on asunud pärast einestamist oma taldrikuid kraanikausis pesema. Lihtsalt neil olevat tekkinud tunne, et nad on kodus või sõpradel külas.

Kogu toit valmib samal päeval kohvikus kohapeal, pagaritoodete küpsetamine käib sageli lõunani, nii et soojade saiade lõhn levib kutsuvalt mööda tänavat. Põhiklientideks on kujunenud ümbruskonnas elavad ja töötavad inimesed, aga tullakse ka kaugemalt maitsvaid koduseid toite nautima, sõbrannade ja sõpradega kohtuma ning perega einestama, kui endal pole aega olnud kodus süüa teha. Kusjuures kohvikusse on teretulnud ka sõbralikud neljajalgsed. Ka kassidele ja koertele on olemas spetsiaalne kvaliteettoit, nii et nälga ei pea tundma keegi.

Ruumi on kohvikus 32 inimesele, aga laudade kokku lükates mahub külalisi ka rohkem. Rohujuur on ideaalne koht töölõunaks, väikeseks seminariks või ajurünnakuks, võimaldades ettetellimisel lisaks põhisaalile veel eraldi 12 inimesele mõeldud ruumi. Kuidas veel saaksid tulla head mõtted, kui mitte maitsvat ja ehedat toitu nautides!? Loomulikult saab saiakesi, kringleid, torte, kooke ja salateid tellida ka oma üritustele, selleks tasub küsida peolauamenüüd.

Kohvikuga jagab ruumi ka väike poeosa, kus müüakse Eesti ja välismaa mahetootjate toodangut ning käsitööna valmistatud toitu, samuti limonaade ja mahlu. Ka siin ollakse valiku tegemisel väga hoolikad, võttes müügile vaid neid toiduaineid, mis on tõesti maitselt maitsvad ja koostiselt puhtad.

Varasemasse ajalukku tagasi minnes alustas Rohujuure kaubamärk tegelikult kümme aastat tagasi tegevust hoopis Tabasalus, kuid omanike vahetudes on kohvik jõudnud Tallinna kesklinna. Kõige hilisem uuendus on aga Rohujuure liitumine toidutellimisrakendusega Wolt, mis tähendab, et maitsvad kodused toidud on kättesaadavad üle linna.

foto

Olete oodatud!

Kohvik Rohujuur

Lembitu 8, Tallinn

Avatud:

E-R – 8-19

L – 10-16

P – puhkepäev

facebook.com/rohujuur

Jaga
Kommentaarid